İyi sinyaller

Güncelleme Tarihi:

İyi sinyaller
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 1997 00:00

İsmail ER
Haberin Devamı

Beşiktaş, Almanya kampının son gününde Alman 1.Ligi takımlarından Arminia Bielefeld karşısında sergilediği futbolla alkışlanırken, Türkiye'ye süratli, koşan ve diri bir ekip olarak döndüğünü gösterdi. Beşiktaş, daha önceki Uerdingen, Trabzon ve Leverkusen maçlarının aksine, daha tempolu, cesur bir oyun sergiledi. Eksik kadrosuna rağmen, Beşiktaş'a yakışır bir futbol ortaya koydu. Teknik Direktör Toshack, hiç tanımadığı Beşiktaş'ı Şampiyonlar Ligi'ne hazır hale getirmek için gecesini gündüzüne kattı.

Bielefeld karşılaşmasında Yusuf ile Hikmet göze çarptı. Her iki oyuncu da yaşlarına oranla başarılı bir oyun çıkardılar. Kaptan Recep'in de ikinci yarıda oyuna girmesiyle defans adeta kemikleşti. Bielefeld karşısında izlediğimiz Beşiktaş, çok koştu, çok çalıştı. Ama son gol vuruşunu yapamadı.

Amokachi, Mehmet ve Oktay gibi yıldızların da bu ekibe katılmasıyla, hem Şampiyonlar Ligi, hem de Türkiye Ligi'nde büyük başarılara imza atacağını şimdiden söylemek istiyorum. Geçen yıllarda genç oyunculara kapıları kapatan teknik direktörlerin Toshack'ın cesaretli tutumunu gıptayla izlemelerini öneririm.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!