İYİ Partili kadınlar 30 ilçede parfüm dağıttı

Güncelleme Tarihi:

İYİ Partili kadınlar 30 ilçede parfüm dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2018 11:16

İYİ Partili kadınlar 30 ilçede parfüm dağıttı

Haberin Devamı

İYİ Parti İzmir il teşkilatı yarın (Cumartesi) 1. Olağan İl Kongresini yapacak. Kongrenin divan başkanlığı görevini İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın üstlendi. Kongrenin ardından, yerel seçimlerde 30 ilçe ve büyükşehir belediyesini kazanmak için alanlarda olacaklarını açıklayan İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, ittifak kapılarını da kapatmadı. Ulupınar, "Şahsen ittifak kapılarının kapatılmasını doğru bulmuyorum" dedi.

İzmir'de ilçe kongrelerini tamamlayan İYİ Parti, yarın (cumartesi) da 1. Olağan İl Kongresini gerçekleştirecek. Balçova Kardelen Düğün Salonu'nda saat sabah 10.00'da başlayacak olan kongrenin divan başkanlığı görevini, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın yapacak. 600 delegenin bulunduğu İzmir'de 52 büyük kongre delegesi seçilecek. Kongreye saatler kala açıklama yapan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, yerel seçimlerde ittifak yapıp yapmayacakları sorusuna çarpıcı bir yanıt verdi. Ulupınar, " Bunu konuşmak için çok erken ama Rabbim herkese akıl vermiş. Sonuç olarak  herkes aklını kullanacak. Şimdiden 'Şuna kapalıyız, buna kapalıyız' demeyi doğru bulmuyorum.  Ben şahsen ittifak kapılarının kapatılmasını doğru bulmuyorum" dedi. İYİ Parti olarak aslında çoktan sokağa çıktıklarını söyleyen Ulupınar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde de 30 ilçede partili kadınların parfüm dağıttığını ifade etti. Sokakta çok ciddi İYİ Parti heyecanı olduğunu savunan Ulupınar, "Biz aslında sokağa indik ama kongreden sonra daha farklı şekilde ses getireceğiz. İzmir'in bütün hücrelerinde olacağız" dedi. 30 ilçe ve Büyükşehir Belediyesi için çalışmaları yoğunlaştıracaklarını kaydeden Yıldırım Ulupınar,

diğer siyasi paritlerin mevcutlarını korumaya çalışarak, ağını genişletmek için ter dökeceklerini ancak İYİ Parti'nin ağın bütününe talip olduğunu vurguladı.

Umut KARAKOYUN/ İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!