İYİ Parti'li Çokal, vatandaşlarla bayramlaştı

Güncelleme Tarihi:

İYİ Partili Çokal, vatandaşlarla bayramlaştı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2018 16:32

İYİ Parti'li Çokal, vatandaşlarla bayramlaştı

Haberin Devamı

ANTALYA, (DHA) - İYİ Parti Antalya milletvekili adayı Tuba Vural Çokal, Manavgat ve Gündoğmuş'ta vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı. Bayramda çalışmalarına ara vermeden devam eden Çokal, "Türkiye iyi olacak" dedi.

İYİ Parti Antalya milletvekili adayı Tuba Vural Çokal, bayramın ilk günü kent merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı. Manavgat Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine de katılan Çokal, burada da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Tuba Vural Çokal, özellikle gençlerle sohbet etti.

Manavgat'ın ardından Gündoğmuş'a geçen Tuba Vural Çokal, İYİ Parti milletvekili adayı Cafer Ünal, İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı İbrahim Celayiroğlu, CHP Gündoğmuş İlçe Başkanı Şakir Özdemir ve CHP Gündoğmuş eski İlçe Başkanı Şükrü Yüksel ile birlikte özel bir anaokulu adına düzenlenen kermese katıldı. CHP İlçe Başkanı Özdemir ile sohbet eden Çokal, kermesin ardından esnafla bayramlaştı.

Gündoğmuş'un yaylalarını da ziyaret eden Çokal, "Gündoğmuş ilçemizin yaylalarındaki iyi insanlarla bir araya geldik. Soğuk sularından içtik, gönülleri bol olan koca yürekli insanımızla buluştuk. Aziz topraklarımıza gönlü geniş insanları ne kadar teşekkür etsem azdır. Söz veriyoruz Türkiye iyi olacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!