İYİ Partili Çokal: Değişimden korkmayın

Güncelleme Tarihi:

İYİ Partili Çokal: Değişimden korkmayın
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2018 16:27

İYİ Partili Çokal: Değişimden korkmayın

Haberin Devamı

ANTALYA, (DHA) - İYİ Parti Antalya milletvekili adayı Tuba Vural Çokal, Meral Akşener'in cumhurbaşkanı olacağını, Millet İttifakı'nın mecliste çoğunluğu alacağını ifade ederek, "Ülkeyi yönetecek kadrolar hazır. Kimse değişimden korkmasın" dedi.

İYİ Parti Antalya milletvekili adayı Tuba Vural Çokal, İYİ Parti olarak ülkeye yönetecek kadrolara sahip olduklarını, hiç sorun yaşanmadan değişimin gerçekleşeceğini söyledi. İYİ Parti'nin ana ölçütünün liyakat olduğunu ifade eden Çokal, partizan davranmamış, yetimin hakkını peşkeş çekmemiş devlet terbiyesine sonuna kadar sadık kalmış bürokratlarla çalışacaklarını belirtti.

'ÜLKEYİ YÖNETECEK KADROLAR HAZIR'

Tüm girişimlere ve algı çalışmalarına rağmen Meral Akşener ve Millet İttifakı'nı engellemeye kimsenin gücünün yetmediğini belirten Tuba Vural Çokal, Türkiye'yi yönetmek için hazır olduklarını söyledi. Kurulan bir ekibin, Ak Parti sonrasında geçişin sorunsuz olması için çalıştığını, ülkeyi yönetecek kadroların hazır olduğunu dile getiren Çokal, "Seçimi kazanacağımızı biliyoruz ve buna göre hazırlık yapıyoruz. Türkiye'yi, Türk milletini hak ettiği yere getirecek ekibimiz de hazır" diye konuştu.

'DEĞİŞİMDEN KORKMAYIN'

Değişimden korkulmaması gerektiğini belirten Dr. Çokal, AK Parti sonrası dönemde devletin hiçbir kademesinde sorun yaşanmayacağını belirtti. Ekonomiden tarıma, dış politikadan yerel yönetimlere, sağlıktan terörle mücadeleye kadar her alanda yetkin isimlerden oluşan bir kadroya sahip olduklarını aktaran Tuba Vural Çokal, "İYİ Parti'nin güçlü, dinamik ve yetkin kadroları ile devlet yönetim tecrübesine sahip kişilerden oluşan ekibimiz çalışmalara başladı. Kısa ve uzun vadeli yönetim planlarımız hazır. İdarede bir boşluğun ve kaosun doğmasını engelleyerek, yumuşak ve sorunsuz bir geçiş sağlayacağız. Devleti tanıyan, işi bilen ehliyet ve liyakat sahibi kadroyla çalışacağız. Bürokrasiyi siyasetten arındıracağız. Kimse değişimden korkmasın" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!