İYİ Parti'li Çokal camilerde şerbet ikram etti

Güncelleme Tarihi:

İYİ Partili Çokal camilerde şerbet ikram etti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2018 15:34

İYİ Parti'li Çokal camilerde şerbet ikram etti

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - İYİ Parti Antalya milletvekili adayı Tuba Vural Çokal, Ramazan geleneği olarak camilerde şerbet ikram etti.

İYİ Parti Antalya milletvekili adayı Tuba Vural Çokal, Ramazan'da ve sonrasında camilerde şerbet dağıttırdı. Her gün farklı bir camide yapılan ikramlarda vatandaşlarla konuşma fırsatı bulan Tuba Vural Çokal, ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti. Tuba Vural Çokal, "Benim için Ramazan mağfiret ayıdır. Küskünlerin barıştığı, kimsesizlerin, yoksulların, çocukların yüzlerinin güldüğü aydır. Ramazan ayrışmanın ortadan kalktığı beraber olduğumuz, birlik olduğumuz aydır. Biz de bu birlikteliğe bir nebze olsun katkıda bulunmak istedik. Her gün bir camide arkadaşlarımız şerbet dağıttı. Allah razı olsun. Vatandaşlarımız da çok ilgi gösterdi. Her gün miktarı arttırmak durumunda kaldık. Bu da bizi çok memnun etti" diye konuştu.

Ramazan ayında özellikle iftarlarda siyasi konuşma yapmadığını ifaden eden Çokal, "Maalesef siyaset hayatın her alanına girdi. İnsanlar artık en olmadık yerlerde bile siyaset yapıyorlar. Her şey siyasete alet ediliyor. Biz kendi doğrularımızdan ilkelerimizden vazgeçmeden siyaset yapacağız. Neyi nerede konuşacağımızı bilerek siyaset yapacağız" dedi.

Bir milletin gelenekleri ile var olduğunu dile getiren Tuba Vural Çokal, "Bu geleneği yaşatmak bizim öncelikli görevimizdir. Evlatlarımıza bırakacağımız en büyük mirasımız geleneklerimizdir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!