İYİ Parti Oltu İlçe Başkanı Polat oldu

Güncelleme Tarihi:

İYİ Parti Oltu İlçe Başkanı Polat oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2018 14:44

İYİ Parti Oltu İlçe Başkanı Polat oldu

Haberin Devamı

Murat AYDIN / OLTU (Erzurum), (DHA)-İYİ Parti Oltu İlçe Başkanlığı 1'nci Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kurucu Başkan olarak atanan Avukat Melik Polat, İYİ Partinin Oltu’da seçilen ilk ilçe başkanı oldu.
    Parti binasında gerçekleştirilen 1'nci Olağan Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. İYİ Parti Oltu İlçe Kongresinin açılış konuşmasını yapan Melik Polat, “Yaklaşık iki ay önce başlayan bu kutlu yürüyüşümüze arkadaşlarımız büyük destek verdi.  Bizi burada birleştiren, biraraya getiren sebeplere bakıldığında ülkemizin içerisinde bulunduğu olağanüstü gelişmelerdir" dedi.
    Konuşmasında Türkiye’nin geleceğine yönelik endişelerin İYİ Parti’nin siyaset arenasına çıkmasına neden olduğunu aktaran Polat şunları söyledi:
    “Ülkemizin içte ve dışta ciddi güvenlik sorunları var. Adaletsiz ve eşitlikten uzak bir yönetim anlayışının her geçen gün ülkemizi büyük açmazlara, sıkıntılara götürdüğü bir gerçektir. Ekonomik ve sosyal anlamda gerek ülkemiz gerekse ilçemiz büyük bir kayıp yaşamaktadır. Çocuklarımız ve gençlerimizin gelecekten endişe ettiği, karamsarlığın yaşamın her alanını kapladığı bir ülke olmak istemiyoruz. Aydınlık, huzur dolu, insanların eskiden olduğu gibi hangi görüşü sahip olursa olsun yine bir arada olduğu, paylaşmanın hazzının yaşandığı güzel ve İYİ bir Türkiye hayaliyle yola çıktık. Bu yolculukta bizlere yol arkadaşlığı yapacaklarla gerek ülke siyasetinde gerekse ilçe siyasetinde yeni ve tertemiz bir sayfa açmak için buradayız. Türkiye İYİ olacak, inşallah desteğinizle Oltu’da İYİ olacak. Gerçekleştirdiğimiz bu ilk kongremizde bizleri yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum."
    Divan başkanlığını İYİ Parti Erzurum İl Başkan Yardımcısı Talip Kızılgül’ün yaptığı kongrede divan üyeleri olarak ise il yönetim kurulu üyeleri Eda Çalıkuşu, Nurcan Cinislioğlu, Melike Güllü, Figen Karatoprak, Alev Mühürdaroğlu, Zühal İspirli ve Fatih Güney yer alırken kongreye partililer yoğun ilgi gösterdi.
    Bu arada gerçekleştirilen İYİ Parti Oltu İlçe Başkanlığı 1'nci Olağan Kongresine İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Narman, Şenkaya ve Uzundere ilçe başkanları ve partililer katıldı.
    Bu arada İYİ Parti Oltu İlçe başkanlığı ve yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu: 
    "Başkan Melik Polat. Yönetim kurulu üyeleri, Ersin Erdoğan, Metehan Akyüz, Habip Gür, Mustafa Aydemir, Fehmi Atuğ, Liment Kara Öz, İzzet Şimşek, Adil Çimen, Ali Şahin, Mahmut Şimşek, Mustafa Cengiz, Huri Çelik, Ali Kantar, Serpil Alkan, Melike Ayyıldız, Gökçek Kantar."

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!