İYİ Parti İnciraltı'nın planlanmasını istedi

Güncelleme Tarihi:

İYİ Parti İnciraltının planlanmasını istedi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2018 10:16

İYİ Parti İnciraltı'nın planlanmasını istedi

Haberin Devamı

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, İzmir'in Balçova ilçesindeki İnciraltı planlarının sözünün 2016 yılında verildiğini belirterek, Hükümet'e "İzmir'e söz verip, bırakamazsınız. Neden İnciraltı planlamalarını bir yılı aşkın zamandır bitiremediniz" dedi.

İnciraltı'nın sağlık turizm odaklı ve gökdelen imarsız olarak planlanmasını savunduklarını belirten İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, alanın kamuya faydasız olarak beklediğini, istihdam artışında önemli bir yer tutacak bu alanın biran önce planlanmasını savundu. Ulupınar, şöyle konuştu:

"İzmirli yapanı da unutmaz, yapılanı da unutmaz. Yapmayanı da unutmaz. İnciraltı planlaması hakkında toprak sahiplerini ve İzmir’i daha fazla mağdur etmeden, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin de görüşünü alarak planlama fikir birliği içinde yapılmalı. İYİ Parti olarak şehrimize yapılacak bir yatırıma ideolojik bakmayıp, hemşehrilerimizin faydasına ise destekleriz. Bu kapsamda İzmir Körfez Geçişi'nin yapılmasını da istiyoruz. Bu konuda da artık ihale tarihinin belirlenmesi şarttır. İzmirli hemşehrilerimizi her seferinde 'İzmir isterse yaparız' sözü ile oyalamasınlar. Hükümet İzmir'e karşı kendini çözüm odaklı gösteriyor ama yükü yine İzmirli'nin üzerine bırakarak 'Oy yoksa hizmet de yok' demeye getiriyor. Seçim zamanlarında vaad verip, arkasında durmamanın cezasını seçim zamanı yine İzmirli hemşehrilerimiz verecektir."

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!