İyi günde kötü günde

Uzun süredir ortalarda görünmeyen Ali Karacan, Mehmet Ali Birand’ın cenazesinde ortaya çıktı. Karacan’ın yanında sevgilisi Nazlı Tanrıkulu da vardı.

Haberin Devamı

Number One TV’nin sahibi Ali Karacan, 3,5 yıl flört ettiği Ukraynalı sevgilisi Iryna Zdoryk’ten ayrıldıktan sonra manken Nazlı Tanrıkulu’yla flört etmeye başlamıştı. Karacan, Number One TV’de iş verdiği Tanrıkulu’yla Kandilli’deki yalısında beraber yaşıyordu.Londra’ya taşınan Ali Bey’i uzun bir aradan sonra geçtiğimiz hafta sonu Mehmet Ali Birand’ın Teşvikiye Camii’ndeki cenaze töreninde gördüm. Ablası Cemre Birand’la birlikte taziyeleri kabul eden Karacan’ın yanında Londra’da birlikte yaşadığı sevgilisi Nazlı Tanrıkulu da vardı.
Yalnız iyi değil, kötü gününde de Ali Karacan’ın yanında olan Nazlı Tanrıkulu, gelin adayı olarak Karacan Ailesi’nin gözüne girmiş olsa gerek...

Hasret giderdiler

Yaz aylarında Bodrum ve Çeşme, kış aylarında da Uludağ ve İstanbul arasında mekik dokuyan Alkoçlar Otelleri’nin sahibi Ender ve Gülşah Alkoçlar, önceki gün kızları Aslışah’la birlikte Bebek’e görüntülendi. Aslışah güzel havayı fırsat bilip köpeğini gezdirirken, anne ve babası da arkadaşlarıyla hasret giderdi.

Haberin Devamı

54. yaş kutlaması

İşadamı Mehmet Dereli’nin Çiğdem Kayalı’yla yeni bir aşka yelken açtığını ilk kez bu sayfada okumuştunuz. Dereli, sevgilisinin 54’üncü yaş günü için geçtiğimiz hafta sonu Cenk Eren’in sahibi olduğu My Pavyon’da bir kutlama yaptı. Uzakdoğu seyahatinden dönen kardeşi Şebnem Çapa ve Mustafa Denizli’den olan kızı Lal’in de aralarında olduğu yakınlarıyla pastasının mumlarını üfleyen Çiğdem Kayalı’nın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Dansöz Nuran Sultan’ın renk kattığı kutlamada Emre Ergani ve Samim Baki de sahneye çıkarak Cenk Eren’e eşlik etti. Geceye damgasını vuran isim ise danslarıyla Melis Murathanoğlu oldu.

Ayrılığa alıştı

Ivana Sert’le bitmek bilmeyen boşanma davasıyla gündeme gelen Yurdal Sert’i önceki gün oğlu Ateş’le Bebek’te gördüm. Parkta oğluyla vakit geçiren Yurdal Bey’in yeni imajı dikkatimi çekti. Dudağındaki yara sebebiyle bıyık bıraktığını söyleyen ünlü işadamı, boşanma davası hakkında da “Biliyorsunuz evliliğimizi kurtaramadık. Ben ayrılığa alıştım. Artık Ateş de anne ve babasının ayrı olmasına alıştı” dedi.

Haberin Devamı

Alpay ile zaman durdu

Kaya Demirer’in sahibi olduğu Frankie İstanbul ile Kayra Şarap, kaliteli müziği pazar gecelerine taşıdı. “Zamana meydan okuyanlardan hayatın değerini bilenlere” sloganıyla “Timeless Moments” adıyla gerçekleşen etkinliğin ilk gecesinde ünlü sanatçı Alpay sahneye çıktı. Gece için özel hazırlanan menüye, Kayra’nın kendi bağlarından ürettiği ilk ürünler olan Kayra Versus’un birbirinden lezzetli şarapları eşlik etti. Etkinlik, ayda bir kez pazar akşamları yapılacak. Meraklısına duyurulur.

Bugün yerli yarın yabancı

İşletmeciliğini Melih Doğan’ın yaptığı Bebek’teki Choice, haftanın her günü farklı eğlencelere ev sahipliği yapıyor. Bugün ve her salı Şafak Karaman’la Türkçe pop müzik eşliğinde eğlence sunan Choice’da yarın gece ise ünlü DJ Suat Ateşdağlı yabancı şarkılarla performans sergileyecek.

Haberin Devamı

90 Dakika ile ekranda

Sortie, Salomanje ve Cento Per Cento gibi İstanbul gecelerinin birçok popüler adresini bünyesinde barındıran Eksen Grup’un yönetim kurulu başkanı Erol Kaynar, ekranlara dönüyor. Daha önce “MasterChef”te jüri üyeliği yapan Kaynar, A Haber’de bu akşam başlayacak “90 Dakika” adlı spor programında Hıncal Uluç ve Kemal Belgin’le birlikte yorumcu olarak yer alacak.

Yazarın Tüm Yazıları