İyi bir takıma karşı kazandık

Güncelleme Tarihi:

İyi bir takıma karşı kazandık
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2011 22:01

Beko Basketbol Ligi'ndeki derbi maçında Beşiktaş Cola Turka'yı 73-71 yenen Galatasaray Cafe Crown'un başantrenörü Oktay Mahmuti, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Mahmuti, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, maçın büyük bölümünde deplasmanda oynamaları gerektiği gibi oynadıklarını belirterek, “Oyunu kontrol ettik. Kolay sayı izni vermedik” dedi.

Hücumda biraz tutuk kaldıklarını kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, “üçüncü çeyrekte farkı açtık. Birkaç tane boş atış, Beşiktaş'ın geri gelmesine ve oyuna ortak olmasına yol açtı. Biraz sayı kargaşası oldu. Hak ettiğimiz bir galibiyeti zor da olsa elde ettik. Zor bir deplasmanda iyi bir takıma karşı kazandık. Bu takım da çok sıkıntılar içinde. Sakatlıkları var. Yoğun bir haftayı böyle bitirmek güzel” diye konuştu.

ERMAL: “DERBİYE YAKIŞIR MÜCADELE OLDU”

Maçın en skorer ismi olan Ermal Kurtoğlu ise derbiye yakışır bir mücadelenin yaşandığını dile getirdi. Ermal, rakibin eksikleri olduğunu hatırlatarak, “Bunu bilerek sahaya çıktık. Ancak biraz gevşedik. 15 sayı öne geçince maça 'bitti' gözüyle baktık. Galibiyeti aldığımız için çok mutluyuz. Şu anda lideriz. Öyle devam etmek istiyoruz. İyi oynadığımızı düşünüyorum” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!