İyi bir mezuniyet elbisesi nasıl olmalı?

Güncelleme Tarihi:

İyi bir mezuniyet elbisesi nasıl olmalı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 12:40

Mezuniyet dönemi geldi çattı. Yılın boş geçen son derslerinde, mezuniyette kimin ne giyeceği üzerine hararetli sohbetler yaşanıyor bugünlerde. Hayatınızın çok önemli bir gecesi olacak bu etkinlikte tüm güzelliğinizi gözler önüne sermek ve arkadaşlarınıza her gün okulda gördükleri kızdan fazlası olduğunuzu fark ettirmek için bulunmaz fırsat. İstediğiniz etkiyi yaratabilmeniz için size birkaç tavsiyemiz var.

Haberin Devamı

Fark yaratmak mı istiyorsunuz?

O gece herkesin giydiği elbiselerden biriyle değil de kendi tarzınızı konuşturacak bir seçim mi yapmak istiyorsunuz? Bu senenin modası maskülen bir görüntüyle şıklığı bir araya getiren takımlar aradığınız parçalar olabilir. Üstte maskülen çizgiler altta son derece feminen bir stilettoyla birleştiğinde ortaya son derece şık ve farklı bir mezuniyet elbisesi çıkabilir. Bir değerlendirin.

İyi bir mezuniyet elbisesi nasıl olmalı

Spor görüntümden taviz vermem

Sizi herkes spor giyiminizle bilir ve bu duruşunuzu mezuniyet için de bozmak istemiyorsunuz. Sorun değil! Hem spor hem de son derece şık görünebileceğiniz bir kombin yaratabilirsiniz. Bunun için alt üst ayrı parçaları deneyebilir, göbeğinizi açıkta bırakan modelleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca bu sene miniler de yeniden hayatımıza girdi. Asimetrik kesimli etek uçlarıyla dikkat çeken bu miniler spor görünümlerinin yanında son derece de havalı duruyorlar. Tarz olmak benim işim derseniz bu kombinler size göre.

Haberin Devamı

İyi bir mezuniyet elbisesi nasıl olmalı

Modadan eksik kalmam

“Benim için tarz demek bu yılın modasını yakalamak demek” diyorsanız omzu açık elbiselerden bir tane edinmeniz gerekiyor. Çünkü bildiğiniz üzere bu senenin modası omzu açık modeller. Vera Wang’den Gucci’ye birçok ünlü markanın koleksiyonlarında da gördüğümüz bu nahif dekolteyi doğru kullanırsanız gecenin en trendsetter kızı siz olabilirsiniz.

İyi bir mezuniyet elbisesi nasıl olmalı

Klasiklerden şaşmam

“Senenin modası ya da her zaman nasıl göründüğüm çok önemli değil, ben bu gecenin hakkını verecek son derece uygun ve ağır bir gece elbisesiyle boy göstereceğim” diyorsanız sizin için de seçeneklerimiz bol. Kabarık etekli tüllü modellerden vücut hatlarınızı ortaya çıkaracak bol payetli elbiselere kadar birçok elbiseyle gecenin en güzel klasiği siz olabilirsiniz.

Haberin Devamı

İyi bir mezuniyet elbisesi nasıl olmalı

Romantik bir gece yaşamak istiyorum

Benim olayım ne klasik ne de spor, sadece güzel görünmek ve gecenin tadını çıkarmak istiyorum diyorsanız, sizin gibi romantikler için en uygun elbiseler dantelin şıklığını taşıyan modeller olacaktır. Bu elbiselerle sade bir ağırlık elde eder, aynı zamanda nahif bir görüntüye kavuşabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!