"İyi bir başlangıç yapmalıyız"

Güncelleme Tarihi:

İyi bir başlangıç yapmalıyız
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2012 16:42

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Polatlı Bugsaşspor Kulübü Başkanı Abdülkadir Dişçi, “gelecek sezon Polatlı ismini Türkiye'de en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini” söyledi.

Dişçi, yaptığı açıklamada, Bugsaşspor isminin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'nun izni ile Polatlı Bugsaşspor olarak değiştirildiğini hatırlattı.

Yeni sezonda takımın Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Polatlı Bugsaşspor adıyla mücadele vereceğini anlatan Dişçi, “Kulübümüzün yeni amblemi de hazır. Allah nasip ederse gelecek sezon Polatlı ismini Türkiye'de en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz” diye konuştu.

Dişçi, TFF yetkililerinin yarın Polatlı'ya geleceğini ve stadyumda incemeler yapacağını belirterek, maçları nerede oynayacaklarının belirleneceğini bildirdi.

Takımın yeni sezona büyük ölçüde hazır olduğunun altını çizen Dişçi, şunları söyledi: “Yeni sezon için takımımızı kaliteli oyuncular ile takviye ettik. Şu an her şeye hazırız. İlk etap çalışmamızı Bolu'da 7 günlük kamp çalışmasıyla gerçekleştirdik. Bugünden itibaren de 7 günlük Nevşehir kampımız var. Orada da 4 hazırlık maçı oynamayı düşünüyoruz. Yarın TFF 1.Lig'e yükselen 1461 Trabzon takımıyla Polatlı Bugsaşspor olarak ilk hazırlık maçımızı oynayacağız. Yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!