İvrindili Kadınların Eserleri Görücüye Çıktı

Güncelleme Tarihi:

İvrindili Kadınların Eserleri Görücüye Çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2015 14:05

BALIKESİR’İN İVRİNDİ İLÇESİNDE, HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN AÇTIĞI KURSLAR YOĞUN İLGİ GÖRÜRKEN, HAZIRLANAN ESERLER DE GÖRÜCÜYE ÇIKTI.

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün açtığı kurslar yoğun ilgi görürken, hazırlanan eserler de görücüye çıktı. Belediyenin altındaki salonda sergilenen ahşap boyama ve süslenmiş testiler satışa sunulurken, ev ekonomilerine katkı olacak.
Merve Çamcı’nın öğretmenliğini yaptığı ahşap boyama ve tasarım kursuna katılan 24 kadının eserleri sergilenmeye başlandı. Belediyenin tahsis ettiği salonda sergilenen ürünleri sattıklarını anlatan Kurs Öğretmeni Merve Çamçı, kurslarda çok güzel eserlerin ortaya çıktığını söyledi. Ürünlerin alıcı beklediğini anlatan Çamçı” Sezon boyunca devam eden kurslarımızda ahşap boyama ve testi çalışmaları yapıyoruz. Hazırlanan eserleri de bura da sergiliyoruz. Kayapa toprak kaplarından hazırlanan kumbaralar, çaydanlıklar ile ahşap tepsiler, servis sehpaları ilgi gördü. Müdürümüz Arif Kunduz’un desteğiyle güzel ürünler ortaya çıkıyor. Vatandaşları sergimizi gezmeye davet ediyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!