Iverson bile zorlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Iverson bile zorlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2010 00:47

Ömer, Bulls’ta az süre almasına fazla üzülmediğini söylerken, uyum sorunu konusunda Beşiktaş’ın yıldızını örnek gösterdi.

Haberin Devamı

MADİSON Square Garden’a ilk kez gelen Ömer Aşık, takımı Chicago Bulls’un New York Knicks’e 103-95’lik skorla boyun eğdiği mücadelede sahada 6 dakika 36 saniye kaldı, sayı atamadan maçı tamamladı. Maç sonrası Hürriyet’e konuşan milli pivot, maçlarda az süre almasına rağmen bundan etkilenmediğini söylerken, uyum sorunuyla ilgili olarak Allen Iverson’ı örnek gösterdi; Daha iyi olacağım“Kendimi her geçen gün daha iyi hissediyorum. Takımda her an her şey olabilir. NBA’de bir günde her şey değişiyor. Şansımın gelmesini bekleyeceğim. Daha fazla çalışacağım. Seneye daha iyi olacağım. Iverson bile beşiktaş’ta zorlanıyor. NBA basketbolu, Avrupa’dan çok farklı. Ne kadar tecrübeli de olsan, oyun farklı. NBA’de potanın altını Türkiye’de olduğu gibi kapatamıyorsunuz.”

Haberin Devamı

ÖMER Aşık’ın da oynadığı New York Knicks-Chicago Bulls maçını izleyenler arasında g.saray’ın Avustralyalı yıldızı Harry Kewell da vardı. Kewell, soyunma odasının koridorunda Knicks’in yıldız oyuncusu Amare Stoudemire’dan 9 yaşındaki oğlu Taylor için imzalı forma almak için beklerken, G.Saraylı taraftarlara da bir mesaj gönderdi: “İkinci devre yepyeni bir galatasaray izleyecekler.”

Okur: 40 yaşıma kadar oynarım

UTAH Jazz’da oynayan Mehmet Okur, yaşadığı sakatlığın ardından eskisinden daha iyi duruma geleceğini söyledi. Okur, “40 yaşıma kadar oynarım. zaten çemberin üzerinde oynayan bir oyuncu değilim. Hep bunu hedefleyerek çalıştım” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!