İvedikliler’den Tuna’ya mezarlık teşekkürü

Güncelleme Tarihi:

İvedikliler’den Tuna’ya  mezarlık teşekkürü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2018 15:27

İvedik Mahallesi Muhtarı Ercan Altınok ve 60 mahalle sakini, Karşıyaka Mezarlığı’nın karşısında bulunan mezarlık alanı kararının iptal edilmesi nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, mahalle sınırlarından 105 dönümlük arazinin Karşıyaka Mezarlığı’na dâhil edilmesi kararının çıktığını hatırlatan mahalle muhtarı Altınok, “Mustafa Tuna Başkanımıza konuyu ilettik, bizi dikkatle dinledi, bize hak verdi ve ilgili kararı iptal etti. Çok teşekkür ediyoruz kendisine” dedi.

‘YAPARIZ’ DİYEREK OYALAMAM

Mahallelerin imardan yola, alt yapıdan doğalgaza kadar pek çok konudaki taleplerin çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını açıklayan Başkan Tuna ise “Yapılabilecek her şeyi yaparız. Ancak yapılmayacak bir konuya da asla ‘yaparız’ diyerek oyalamam. Yeter ki Ankaralı hemşerilerimiz kazansın, yeter ki Ankara kazansın” diye konuştu.

Mezarlık kararı iptal edilen alan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ile eski Başkan Melih Gökçek arasında polemiğe neden olmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!