İvaniseviç, Nadal’a meydan okudu

DÜNYANIN gelmiş, geçmiş en süratli servisini atan tenisçilerden biri olan Wimbledon şampiyonu Hırvat Goran İvaniseviç, TED merkez kortunda, "Servis gösterisini" dün de sürdürdü.

Görüntüsüyle hala, "Grand Slam oynayabilir" dedirten İvaniseviç’e bunu hatırlatınca şu ilginç yanıtı aldık: "Bir süre ciddi çalışırsam çim kortta Rafael Nadal’ı yenebileceğimi sanıyorum."

İvaniseviç böyle düşünürken diğer büyük bir raket Avusturyalı Fransa Açık Şampiyonu Thomas Muster’ın tamamen çalışmaya dayalı tenis felsefesi artık daha farklı. Diyor ki, "Artık tenisin zevkli tarafını düşünüyorum.

Hayatımda sadece tenis yok. Maçları keyif alarak oynuyorum. İşin en güzel yanı da maç biter bitmez hemen bir soğuk bira içip, bir sigara tüttürmek."

Böylesine ünlü şampiyonların maçları, şovları ve sözleri ile renklendirdiği Turkcell Legens Cup’ın Türkiye’deki ilk sınavını başarıyla verdiğini şimdiden söyleyebiliriz. Öyle sanıyoruz ki bundan böyle ülkemiz uluslararası turnuvalar takviminin vazgeçilmezleri arasında yer alacaktır.

Yazarın Tüm Yazıları