İTÜ Kulübü Bee'z Bee'ze Festivali 2017'ye hazır mısın?

Güncelleme Tarihi:

İTÜ Kulübü Beez Beeze Festivali 2017ye hazır mısın
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2017 14:40

Üniversiteliler, İTÜ Kulüpler Birliği Bee’z Bee’ze Festivali ile 3 gün boyunca birbirinden renkli ve eğlenceli aktivitelerle eğlenecekler!

Haberin Devamı

İTÜ Kulüpler Birliği Bee’z Bee’ze Festivali, İTÜ kulüpler birliği tarafından 10-11-12 Mayıs 2017 tarihlerinde İTÜ Ayazağa Kampüsünün MED binası önündeki çimlik alanda gerçekleşecek. İTÜ kulüpler birliği, Türkiye'nin en çeşitli öğrenci kulüpleri yapılanması olan; kültür ve sanat, spor ve uzmanlık olmak üzere 3  kategoriye ayrılan 183 öğrenci kulübünü temsil eden 6 temsilci, bir başkan ve kulüpler birliği gönüllülerinden oluşuyor. Ayrıca İTÜ Kulüpler Birliği Türkiye'nin ilk resmi öğrenci kulüpleri temsilcilikleri sistemi olarak dikkat çekiyor!

 

Yaklaşık 20.000 kişilik katılımın gerçekleşeceği festivalde 3 gün boyunca 18.00’den itibaren konserler ve DJ performansları, tüm gün çeşitli festival oyunları ve eğitmenler eşliğinde spor aktiviteleri yer alacak. Ayrıca 3 gün boyunca öğrenci kulüplerinin keyifli bir rekabet içinde yarışacakları voleybol, basketbol, tenis, orienteering turnuvaları ve bazı takımların gösteri maçları yer alacak. Cuma günü ise öğrencileri, akademisyenleri ve İTÜ çalışanlarını bir araya getirecek piknik ve yine cuma akşamı MED binasının duvarına projeksiyon ile yansıtılacak devasa bir ekranda açık hava sinema gösterimi yapılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!