İttifak mesajları

Güncelleme Tarihi:

İttifak mesajları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2017 01:24

TÜSES’in düzenlediği Ortadoğu Konferansına Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi Nuri Okutan da katıldı.

Haberin Devamı

Okutan konuşmasında Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinerek şunları söyledi: “Kamuoyu araştırmaları Sayın Meral Akşener’in cumhurbaşkanlığına aday olmaması halinde Sayın Erdoğan’ın ilk turda seçilebileceğini, Akşener’in aday olması halinde ise seçimlerin ikinci tura kalacağını gösteriyor. Cumhurbaşkanlığı için mümkünse bütün partiler kendi adaylarını çıkarmalıdır. Tek adamlık peşinde olan adayın karşısındaki aday kimse o desteklenmelidir. Mevcut yönetimden memnun olmayan kitlelerin ikinci turda sandıkta ittifakı sağlayacağına ve seçimlerin muhalefet tarafından kazanılacağına inanıyoruz.”

Karamollaoğlu, toplantının sonunda gazetecilerin “Bugün bir ‘Hayır’ bloku oluşuyor diyebilir miyiz?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Türkiye’nin meselelerini birlikte mütalaa edebileceğimiz bir platform oluşuyor, bu güzel bir şey. Bunun içinde ümit ederdik ki AK Parti de bulunsun. Ama ben bakıyorum iktidar kutuplaşmadan ümit arıyor gibi.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!