İTSO BAşkanı Anıl: "Vergi Dairesi Müdürü ile akraba ve ortak gibiyiz"

Güncelleme Tarihi:

İTSO BAşkanı Anıl: Vergi Dairesi Müdürü ile akraba ve ortak gibiyiz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2017 12:47

İTSO BAşkanı Anıl: "Vergi Dairesi Müdürü ile akraba ve ortak gibiyiz"

Haberin Devamı

Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL (Bursa), (DHA) -İNEGÖL Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, ilçede bulunan Vergi Dairesi Müdürü ile ile çok iyi bir ilişki içersinde olduklarını haftanın üç günü buluştuklarını belirtip, "Müdür bey ile adeta akraba ve ortak gibiyiz. Güzel bir uyum içersinde çalışıyoruz" dedi.
Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası  Başkanı Metin Anıl'ı ziyaret etti. Burada açıklamalarda bulunan İTSO Başkanı Metin Anıl,  “Biz iş dünyası olarak vergi dairesiyle etle tırnak gibiyiz. Vergi Dairesi Müdürümüz Yalçın Ertaş beyle zaten akraba gibiyiz. Haftanın üç günü firmalarımız Vergi Dairesi ve işyerleri arasında mekik dokuyorlar. Bir bakıma ortağız da diyebiliriz. Bizim bu birliktelikten ve ortaklıktan hiçbir sıkıntımız yok. Önemli olan vergilerin adaletli bir şekilde toplanması ve merdiven altının ortadan kaldırılarak herkesin eşit şartlarla maratona katılmasıdır. Bizim arzumuz ve isteğimiz budur” dedi.
Burada konuşan Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş ise, “İnegöl 300 bin nüfusu ile Türkiye'nin 50’ye yakın ilinden daha çok üreten bir şehir. Dolayısıyla İnegöl'e 
bir şehir gibi davranmak gerekiyor. Kamu idarecileride yönetimini bu tarzda yapmalı. İnegöl gibi üretimde ihtisaslaşan yerleşim birimi dünya da çok az. O yüzden buranın kıymetini bilmek gerekiyor.  İdaremiz, başkanlığımızın politikasına uyumlu olarak, sizlere en iyi hizmeti vermek ve pozitif bir diyalogu sürdürmek içersinde çalışıyoruz. İnegöl’ün altyapısı ve hizmet talebini biliyoruz İhtiyaçları karşılamak için uğraşıyoruz." dedi.
Vergi  Dairesi Başkanı Karakaş, İnegöl'de ki iş yoğunluğu nedeniyle mevcut personel sayısını önümüzdeki günlerde ihtiyaca cevap verecek şekilde artıracaklarını da sözlerine ekledi.

 

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!