İTO Başkan adayı Özgener, Mardinli işadamlarıyla buluştu

Güncelleme Tarihi:

İTO Başkan adayı Özgener, Mardinli işadamlarıyla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2018 11:28

İTO Başkan adayı Özgener, Mardinli işadamlarıyla buluştu

Haberin Devamı

İZMİR Ticaret Odası (İTO) Başkan Adayı Mahmut Özgener, Mardinliler Federasyonu’nun (İMAF) konuğu oldu. İzmir’e katkı koyan herkesin kente yön veren kurumlarda yer alması gerektiğini söyleyen Özgener, "Gelin kentimizin kaderini, bu şehirde yaşayanlar olarak hep birlikte belirleyelim" dedi.

İTO Başkan Adayı Mahmut Özgener, İzmir’deki 16 Mardinli derneğin temsilcileriyle Mardinliler Federasyonu (İMAF) binasında buluştu.  İTO seçim süreci öncesinde projelerin konuşulduğu toplantıya İMAF Başkanı Ahmet Tunç, İMAF Başkan Vekili Sait Karaaslan, Anadolu Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Cemiloğlu, İzmir Pazarcılar Odası Başkanı Hamdin Erişen, İzmir Gevrekçiler ve Pideciler Odası Başkanı Şükrü Erişen ile Otokent Galericiler Sitesi Başkanı Feyzi Demir ve çok sayıda Mardinli işadamı katıldı. İzmir’in göç alan bir kent olduğunu vurgulayan Özgener, Mardinlilerin de

İzmir için elini taşın altına koyup, alın ve akıl teri akıttıklarını söyledi. Özgener, "Bugün kentimizin geleceğine yön veren birçok önemli sivil toplum örgütünde birçok meslekten insan bulunuyor. Sizler de kente yön veren bu kurumlarda mutlaka yer almalısınız. Buradan sizlere sesleniyorum; gelin bu güzel kentin kaderini bu şehirde yaşayanlar olarak sizlerle birlikte belirleyelim" diye konuştu. 

"VAKTİ GELDİĞİNDE BIRAKACAĞIM"

İTO'nun uzun süredir bir değişim ihtiyacı yaşadığını söyleyen Özgener, "Ben de bu ihtiyacı gördüğüm için aday oldum. Bir gün gelecek yine bir değişime ihtiyaç olacak. Görevi bırakma zamanı geldiğinde yaptıklarımızın örnek alınarak devam edeceği bir oluşumu arkamda bırakmak istiyorum. Üyeler de bizi seçerse projelerimizle Türkiye gündemine geleceğiz" dedi. Mardinliler Federasyonu Başkanı Ahmet Tunç da İzmir’e gelen Mardinlilerin birçoğunun midyecilik, pazarcılık, gevrekçilik ile iş hayatına başladığını belirterek, "Mardinli hemşehrilerimiz işlerini bugün birçok farklı sektörlere taşıyarak İzmir’in ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor. Bizim hedefimiz ise, sizin de belirttiğiniz gibi hemen her sektörde faaliyet gösteren Mardinli hemşehrilerimizin İzmir’in kaderini belirleyecek yönetimlerde de yer alıp söz söyleyecek fırsata kavuşmasıdır" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!