İtiraf: 'Aziz Başkan istemedi'

Güncelleme Tarihi:

İtiraf: Aziz Başkan istemedi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2016 18:16

Beşiktaş'ın gözdesi Gökhan İnler, 360TV'de yayınlanan Telegol'de gündem olacak Fenerbahçe gerçeğini açıkladı.

Haberin Devamı

Yıl 2004... Gökhan İnler, 20 yaşındayken arkadaşı Önder Çengel ile Fenerbahçe'nin Almanya kampına katılır ve beğenilir. 4 yıllık anlaşma yapılmasına rağmen bu transfer son anda yatar. Gökhan, İsviçre'ye döner ve ardından patlama yapar. Udinese, Napoli ve Leicester'da forma giyer.

Şampiyon takımdan şampiyon takıma geldin, "Hoş geldin"... Aslında Leicester City'den, yani Peri Masalı'ndan Beşiktaş'a transfer oldun, duyguların neler?
Duygularım çok yüksek. Her zaman küçüklüğümden beri Beşiktaş forması giymeyi istiyordum. Kısmet bugünlere imiş. Artık Beşiktaş'tayım. Kariyerimde gösterdiğim performanslarımı burada göstermek, başarılı olmak istiyorum.

ALMA ŞANSIMIZ YOK DİYE BIRAKTILAR

Bir açıdan baktığımızda aslında döndün dolaştın, Beşiktaş'a geldin. Uzun yıllar önce Fenerbahçe ile anlaştın, kampa gittin. O hikayenin aslı nedir?
Bayağı uzun hikaye ama ben kısaltarak anlatayım. Bir arkadaşla (Önder Çengel) Fenerbahçe'de denendim. Bayağı gençtik. Daum döneminde idmanlara çıktık.

Daum da bizi aldı, hemen mukavele yaptık. Son güne kadar lisanslar gelmedi. Biz sorduk "Niye gelmiyor?" diye. "Merak etme, gelecek" dediler. Son güne kadar idmana çıktık. Sonra son gün bizi odaya çağırdılar. Yönetici ve antrenör vardı. Ama benim bildiğim Daum hocamız bizi göndermedi, bence yönetim gönderdi..." Şu an şansımız yok" dediler, kontrat feshedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!