İtinayla anne çekilir

Güncelleme Tarihi:

İtinayla anne çekilir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2016 21:59

Yol kenarındaki bir aracı çeken polisler, otoparkta aracın arka koltuğundan yaşlı bir kadın çıkınca neye uğradıklarını şaşırdılar.

Haberin Devamı

İstanbul Sultangazi'de içinde annesi varken otomobili polis tarafından çekilen Halil Büyükkurt, “Ya annem yaşadığı stresten, korkudan ölseydi, hesabını kim verecekti” dedi. Aydınlatma sektöründe satış müdürlüğü yapan Halil Büyükkurt, bir işini halletmek için geçtiğimiz hafta Sultangazi Caddesi üzerinde, arka koltukta oturan annesi Nursel Büyükkurt (65) olduğu halde, otomobilini kısa süreliğine park etti.

Yaklaşık 10 dakika sonra dönen Halil Büyükkurt, otomobilini yerinde bulamadı. O sırada telefonla arayan anne Nursel Büyükkurt, “Oğlum arabayı çekiyorlar. Bağırıyorum sesimi duyuramıyorum. Nereye gidiyoruz bilmiyorum” diye feryat etti. Halil Büyükkurt, hemen 155’i arayıp polisten yardım istedi.

‘YA ANNEM KORKUDAN ÖLSEYDİ?!’

Bir süre sonra anne Nursel Büyükkurt tekrar arayarak, Sultangazi yediemin otoparkına geldiklerini, polislerin de kendisini görünce şaşırdıklarını söyledi. Otoparka giden Halil Büyükkurt’un görüştüğü polisler, film kaplı cam yüzünden içeriyi görmediklerini söyleyerek defalarca özür diledi. Polislerden şikâyetçi olmaktan vazgeçen Halil Büyükkurt, “Ya annem korkudan kalp krizi geçirse, kötü bir şey olsaydı. İnsan bir kontrol eder arabayı” diye isyan etti. Anne Nursel Büyükkurt ise yaşadığı korku ve şaşkınlığı, “Deprem oluyor zannettim. Çok korktum. Ne olduğunu anlayamadım. Sonra kendimi çekicinin üstünde buldum. Bağırdım çağırdım ama onlar zaten arabayı alıp götürdüler” diyerek anlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!