İTB girişimcilere E-Commodity Bazaar'ı tanıttı

Güncelleme Tarihi:

İTB girişimcilere E-Commodity Bazaarı tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2017 11:09

İTB girişimcilere E-Commodity Bazaar'ı tanıttı

Haberin Devamı

İzmir Ticaret Borsası (İTB) tarafından üye firmaların iç ve dış ticaret kapasitelerinin arttırılması amacıyla oluşturulan E - Commodity Bazaar Emtia Alım Satım Portalı'nın çalışma sisteminin aktarıldığı bilgilendirme toplantısı, Tarihi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.
Türkiye'nin iç ve dış ticaretine katkı sağlamak amacını da taşıyan E-Commodity Bazaar elektronik pazaryerinin tanıtıldığı toplantıya, ürünlerini internet ortamında alıp satmak isteyen ve gıda, tarım ve hayvancılık alanında faaliyet gösteren girişimciler katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İTB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Pınar Nacak, rekabet şartlarının ağırlaştığı küresel ticarette tanıtım faaliyetlerinin öneminin giderek arttığı bir süreçte olunduğunu belirterek, “Düşük maliyetli tanıtım ve pazarlamanın yollarından biri de internet ortamında, mümkün olduğunca fazla sayıda ve güvenilir ortamlarda yer almaktır. Ticarette teknoloji kullanımının arttığı bu dönemde elektronik ticarette güven duygusunu oluşturabilmek çok önemli" dedi. Pınar Nacak, İzmir Ticaret Borsası'nın E-Commodity Bazaar tanıtımına hız verdiğini belirterek, şunları söyledi:
“Yerli ve yabancı çeşitli kurumlarla işbirliği anlaşmaları yapıyoruz. Şu ana kadar, yurt dışından Hungarian National Trading House (Macaristan Ulusal Ticaret Evi), Italian Online Commodities Exchange (İtalyan Online Ticaret Borsası) ve yurt içinden Rize, Erzurum, Çanakkale, Kütahya ve Karaman Ticaret Borsaları ve ile işbirliği anlaşmalarımız mevcut. Bu anlaşmalarla tanıtım ve ticaret alanı yaratmaya çalışıyoruz. Projemiz henüz emekleme aşamasında. Portalımızı, firmalarınız için, ücretsiz tanıtım, pazarlama alanı olarak da değerlendirebilirsiniz. Amacımız, 125 yıldır tarım ürünleri ticareti alanında edinmiş olduğumuz tecrübe ile üyelerimiz için çağdaş ticaret kanalları ve teknolojileri sağlamak ve üyelerimizin iç ve dış ticaret kapasitelerini arttırmaktır. İzmir Ticaret Borsası tarafından oluşturulan elektronik pazar yerimize tarım ve gıda ürünleri ticareti yapmak isteyen ya da yeni pazarlar arayan tüm firmalar ücretsiz olarak üye olabilirler."
İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!