İTB çalışanları aile gününde buluştu

Güncelleme Tarihi:

İTB çalışanları aile gününde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2017 10:36

İTB çalışanları aile gününde buluştu

Haberin Devamı

İZMİR Ticaret Borsası, çalışanları ve aileleri için her yıl düzenlediği Geleneksel Aile Günü organizasyonunun dördüncüsünü gerçekleştirdi.

Çeşme'de 7-8 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen ve Borsa yönetim ile personelinin aileleriyle birlikte geniş katılım gösterdiği etkinlikte tüm gün süren eğlenceli aktiviteler ve aile olimpiyatları düzenlendi. Etkinliğe İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Korkmaz, Sayman Üye Bülent Uçak, Genel Sekreter Dr. Erçin Güdücü, Genel Sekreter Yardımcısı Sinem Çelikten ile Borsa çalışanları ve aileleri katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Bülent Uçak, "Her yıl çalışanlarımızın katılımlarıyla düzenlediğimiz Aile Günü etkinliğimiz sayesinde Borsamız ve birbirimize ait güzel hatıralar oluşturmayı ve hep birlikte bu anları yaşarken keyif alarak, iş stresi ve yorgunluğundan uzaklaşmayı hedefledik" dedi.

Türkiye'nin ilk borsası olan bir kurumunun parçası olmanın kendileri için büyük bir onur ve sorumluluk vesilesi olduğuna değinen Bülent Uçak, "Borsamızı bu günlere taşıyan, gelmiş geçmiş tüm büyüklerimizi ve çalışanlarımızı şükranlarımla anıyor, bu bayrağı sizlerin emekleri ile daha da ileri taşımayı diliyoruz" diye konuştu.

Açılış konuşmasının ardından katılımcılar tarafından oluşturulan takımlar ve bireysel oyunların yer aldığı aile olimpiyatlarında saha yarışları ve tavla turnuvası düzenlendi. Dart turnuvasında İzmir Ticaret Borsası Genel Sekreteri Dr. Erçin Güdücü, tavla turnuvasında Tescil Müdürü Mustafa Serin, bocia oyununda 'Tontişler' adlı grup, farklı saha içi aktivitelerini içeren takım yarışlarında ise 'Su Kuşları' adlı ekip birinci oldu. Tüm gün süren eğlenceli yarışmaların sonucunda aile olimpiyatlarını ve tavla turnuvasını kazananlara, İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Korkmaz ve Sayman Üye Bülent Uçak tarafından madalyaları verildi. Etkinliğin sonunda İzmir Ticaret Borsası ailesi, günün anısına toplu fotoğraf çektirerek mutlu anlarını ölümsüzleştirdi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!