İtalyanlar diyor ki Snejder Juventus'a, Pandev Genoa'ya

Güncelleme Tarihi:

İtalyanlar diyor ki Snejder Juventusa, Pandev Genoaya
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2014 23:24

Juventus CEO’su Moratta, kısa vadede en iyi orta saha çözümü olarak Hollandalıyı görürken, siyah beyazlıların yakın zamanda resmi tekliflerini sunması bekleniyor.

Haberin Devamı

GALATASARAY’ın yıldız oyuncuları Sneijder ve Pandev’in İtalya’ya gideceği iddia edildi. Çizme’nin en önemli spor gazetelerinden biri olan Corriere dello Sport’un haberine göre Juventus, Hollandalı yıldızın peşinde. Kulübün CEO Beppe Moratta’nın, orta sahaya yapmak istedikleri takviye için, Sneijder’i kısa süreli çözüm olarak gördüğü kaydedildi. Siyah beyazlı kulübün tecrübeli oyuncu için yakında zamanda ciddi girişimler yapabileceği ifade edilirken, Juve’nin alternatifleri olarak ise Bayern Münih’ten Xherdan Shaqiri ile Newcastle United’dan Hatem Ben Arfa gösterildi.

ASLAN KİRALIK İSTEMEDİ

Sarı kırmızılılarda beklenen performansı bir türlü gösteremeyen Pandev için ise Genoa’nın yakın markajı var. Tecrübeli oyuncunun menajeri Carlo Pallavicino’nun, Genoa yetkilileri ile Dubai’de bir görüşme gerçekleştireceği ve transfer için son detayların belirleneceği kaydedildi. İddialara göre, İtalyan temsilcisinin 6 aylık kiralama teklifine G.Saray yönetimi sıcak bakmadı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncuyu kiralamanın mantıklı olmadığını belirten sarı kırmızılıların, 2 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği ifade edildi.

DERBiDE TELAFi EDERiZ

Haberin Devamı

Hamza Hamzaoğlu, futbolcularına Beşiktaş maçında alınacak 3 puanı hedef gösterdi.

G.BİRLİĞİ maçında yaşadığı puan kaybıyla zirvenin bir adım gerisine düşen Galatasaray’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, futbolcularına “Artık 2 puan kaybettik diye değil 1 puan kazandık diye bakacağız. Ve bu açığı Beşiktaş galibiyeti ile kapatacağız. Derbide telafi ederiz.” dedi.

Abdurrahim Albayrak ameliyat oldu

MERİN İY maçında Chedjou’nun yaptığı hata sonrasında G.Saray kalesinde yaşanan tehlikeli pozisyon sırasında çenesini çok fazla sıktığı için 11 adet protez dişi kırılan Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak önceki gün dişlerinden operasyon geçirdi. 1 saat süren operasyon sonrasında Albayrak tüm gün konuşmadı.

5 BiN LiRALIK TOP

ANTALYA Galatasaraylılar Derneği’nin yeni yıl kutlamasında, Wesley Sneijder’in 2 gol attığı Fenerbahçe derbisinin oynandığı top, açık artırma sonucu 5 bin liraya satıldı. 18 Ekim’de oynanan karşılaşmanın topunu Serik Yükseliş Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık satın aldı. Çalık ayrıca, Galatasaray’ın şampiyonluk gecesini Belek’te kutlama sözü verdi.

Carter Aslan oldu

Haberin Devamı

GALATASARAY, Uşak Sportif AŞ’de oynayan basketbolcu Justin Carter ve kulübü ile her konuda anlaşma sağladı. Galatasaray yöneticisi Cem Kınay ve şube koordinatörü Murat Özyer anlaşma sonrası bu pozu verdi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!