İtalyan sinema oyuncusu Cucinotta, Türk yemeklerine bayıldı

Güncelleme Tarihi:

İtalyan sinema oyuncusu  Cucinotta, Türk yemeklerine bayıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2016 16:36

İtalyan sinema oyuncusu Cucinotta, Türk yemeklerine bayıldı

Haberin Devamı

Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA) - ULUSLARARASI Antalya Film Festivali'ne katılan İtalyan sanatçı Maria Grazia Cucinotta, Türkiye'de yaşamış olsa formunu korumakta güçlük çekeceğini belirterek "Çünkü Türk yemekleri çok güzel ve kendimi durduramıyorum" dedi. Cucinotta, basın toplantısı sonunda kocasını dudağından öptü.
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde 53'üncüsü düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivali'ne katılan İtalyan sanatçı Maria Grazia Cucinotta, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Eşi Giulio Violati ve kızı Giulia Violati ile toplantıya katılan Cucinotta, Antalya'nın fantastik bir şehir olduğunu kaydetti. Festivalin Antalya için önemli olduğunu gördüğünü belirten Cucinotta, Çin'de bir film çektiklerini kaydetti.
Filmde çılgın bilim adamlarını canlandırdıklarını ifade eden Cucinotta, okulda baskı gören kızları anlatacak bir sinema filmi çekeceğini söyledi. Sinemaya geçmeden önce modellik yaptığını dile getiren Cucinotta, sinemanın farklı hayalleri yaşattığını kaydetti.
'KIŞ UYKUSU'NU İZLEDİ
Türk filmlerini takip ettiğini ifade eden Cucinotta, Nuri Bilge Ceylan'ın 'Kış Uykusu' filmini izlediğini söyledi. Türk ve İtalyan sinemalarının bağımsız olduğunu belirten Cucinotta, gelecekte Türk yönetmelerinin hak ettiği yere geleceğini söyledi.
Bir gazetecinin formunu nasıl koruduğu sorusuna Cucinotta, "Güzelliğimi annemden aldım. Güzellik sonradan sahip olabileceğimiz bir şey. Formuma dikkat ediyorum. Ama Türkiye'de yaşasaydım bu çok zor olacaktı. Çünkü Türk yemekleri çok güzel ve yemeden duramıyorum. Burada her gün balık yiyorum ve nar suyu içiyorum. Türkiye dışında yediklerime dikkat ediyorum" diye cevap verdi.
TOPLANTIDA EŞİNİ DUDAĞINDAN ÖPTÜ
İtalyan oyuncu Maria Grazia Cucinotta, 'Bond' filminde oynadığını belirterek, bu filmdeki deneyimin süper olduğunu anlattı. Cucinotta, "Filmin açılış sahnesi için 6 ay çalıştım. Bond bir efsane ve efsane olarak kalmaya devam edecek. Herkes beni bu filmden hatırlıyor ama bu hiç sorun değil" dedi.
Basın toplantının ardından İtalyan sanatçı, eşi Giulio Violati'yı dudağından öptü, ardından da eşinin dudaklarındaki ruju eliyle sildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!