İtalyan mutfağına ödül

Güncelleme Tarihi:

İtalyan mutfağına ödül
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2016 11:38

İTALYAN Mutfağı Haftası kapsamında İtalyan kültürünü, konukseverliğini ve mutfağını dünyada en iyi şekilde tanıtan aday restoranlara, İtalyan Sertifika Komitesi tarafından belirlenen kriterlere göre İtalyan konukseverlik sertifikaları dağıtıldı.

Haberin Devamı

İzmir İtalya Konsolosu Luigi Iannuzzi tarafından sunum yapılan etkinlikte, caz müziği eşliğinde gerçekleşen yemek sonrası İtalyan Türk dostluğu anısına pasta kesildi.
İtalya'daki Odalar Birliği UNIONCAMERE tarafından ISNART'ın desteği ile düzenlenen Marchio Ospitalita' Italiana projesinin Ege Bölgesi ayağını İzmir İtalyan Ticaret Odası'nın yönettiğini söyleyen İzmir İtalyan Ticaret Odası Başkanı Rebi Akdurak, sertifikayı almaya hak kazanan restoranların İtalyan Sertifika Komitesi tarafından değerlendirildiğini açıkladı. Bölgedeki aday İtalyan restoranlar arasında 'Pizzeria Venedik' ve 'Fratelli La Bufala'nın hizmet, sunum, lezzet ve birçok diğer kriteri sağlayarak sertifika almaya hak kazandığını ifade eden Akdurak, “Kendilerini tebrik ediyoruz. Odamız bundan sonraki yıllarda da Ospitalita' Italiana markasının sürekliliğinin sağlanması ve korunması için çalışmalarına devam edecektir" dedi. Türk - İtalyan dostluğunun her geçen dün daha da pekiştiğini söyleyen İzmir İtalya Konsolosu Luigi Iannuzzi ise yapılan etkinliklerle İtalyan kültürünün tanıtılmasından memnuniyet duyduğunu belirtti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!