ANKARA HABERLERİ

İtalyan biscottiler Ankara’da

Hürriyet Haber
27.09.2012 - 00:00Son Güncelleme :

Çeyrek asırdır Ankaralı Avusturyalı Diana Güven'in biscotti üretim atölyesi Çayyolu'nda hizmete girdi.

YEREL HABERLER ANKARA

Hürriyet Haber

23 yıl önce evlenerek Ankara’ya yerleşen Avusturyalı Diana Güven, “Diana’s Backhouse” isimli biscotti üretim atölyesini, düzenlenen açılış kokteyli ile hizmete soktu. Çayyolu’nda hizmet veren biscotti üretim atölyesi “Diana’s Backhouse” düzenlenen kokteylle açıldı. Açılışa, başkentin seçkin isimleri katıldı.

Avusturyalı Diana Güven tarafından açılan atölyede, sadece biccotti ve çeşitli kekler üretiliyor. Diana Güven, atölyede pekmezli ve standart olmak üzere iki tür biscotti ürettiklerini söyledi. Esmer şeker, yoğurt, organik yumurtadan yapılan standart biscottilerin metabolizmayı hızlandırdığını belirten Güven, pekmezli çeşidin ise yağsız ve şekersiz olduğunu dile getirdi. Ailesinde herkesin fırıncılık yaptığını anlatan Güven, “Dedelerimin hepsi fırıncılık yaptı. Sadece babam heykeltıraş. Bu atölyeyi kendi ihtiyaçlarım doğrultusunda açtım. Tatlıyı çok seviyorum. Kilo yapmayan bir tatlı lazımdı ve bunu kendim üretmek istedim. Katkı maddelerine kesinlikle karşıyım. İlerde ekmek fırını açmak istiyorum” diye konuştu.

Etiketler:

Yasal Bilgilendirme

Ankara haberleri Hürriyet yerel haberler sayfasında. Haber ajanslarının Ankara ilinden İtalyan biscottiler Ankara’da hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor. Bu haber ilk olarak 27 Eylül 2012 tarihinde saat 00 00’de yayınlandı. Son dakika gelişmesi oldukça İtalyan biscottiler Ankara’da haberi güncellenecektir.



ANKARA NAMAZ VAKİTLERİ

18 Aralık 2017, Pazartesi
  • İmsak
    06:11
  • Guneş
    07:58
  • Öğle
    12:56
  • İkindi
    15:19
  • Akşam
    17:33
  • Yatsı
    19:09
Sayfa Başı