İşyerinde çayıma ilaç atıp bana tecavüz etti

İşyerinde bir adam şirkette kimse yokken çayıma ilaç attı ve beni bayıltarak tecavüz etti. Şimdi çok çaresizim, ne yapacağımı bilmiyorum.

Haberin Devamı

Sevgili Güzin Abla, çok büyük acılar yaşadım ve çok zor zamanlar geçirdim, hâlâ da geçiriyorum. Psikolojim allak bullak, elim kolum bağlı, hayata tutunamıyorum.
Ben bundan beş ay öncesine kadar 22 yaşında hayat dolu, yaşamayı seven genç bir kızdım. Doğuluyum, ailem çalışmama izin vermiyordu. Zor da olsa onları ikna edip çalışmaya başladım. Beş ay boyunca hiç sorun yoktu, güzel güzel çalışıp gelecek için hayaller kurarken, hayallerimi yıkıp hayatımı mahvettiler.
İşyerinden bir adam şirkette hiç kimse yokken çayıma ilaç attı, beni bayıltarak tecavüz etti. Kendime geldiğimde bana yazdığı iğrenç notu buldum, “İşte sana çok güzel bir armağan bıraktım. Kendine çok güveniyordun, şimdi git söyle bakalım ailene, ne yapacaklar?” diye. Sonra da kayıplara karıştı.
O günden sonra bir türlü toplayamadım kendimi. Hiç kimseye anlatamam bu durumu, çok katı bir ailem var öldürürler beni. Bana izin vermedikleri halde, ısrarla çalışmak istedim. Başıma böyle bir şeyin gelmesini asla kabullenmez, beni suçlarlar.
Şimdi bir şey söylemesem bile, ileride beni evlendirdiklerinde bu durum ortaya çıkarsa hem beni öldürürler, hem de ellerini kana bulamış olurlar... Ablacığım, kimse zarar görsün istemiyorum. Tek tesellim bunun telafisi olduğunu duymam. Evlenmeden önce kızlık zarı dikilebiliyormuş ama ben bunun için nereye başvurulur bilmiyorum.
Bu olay başıma geldiğinde iki kez doktora muayene olmaya gittim. Gerçekten yapmış mıdır böyle bir şey diye. Çamaşırımda kan olmasına, kendimi çok yorgun ve bitkin hissetmeme rağmen içimde umutla gittim.
Ama her iki seferde de “biz bunun muayenesini yapmıyoruz”, deyip beni geri çevirdiler. Umutlarım tamamen söndü. Şimdi bana bir yol göster ablacığım lütfen...
Rumuz: Hüzünlü

Haberin Devamı

Ne demek biz bunun muayenesini yapmıyoruz, bu nasıl şey? Hangi doktora gittin, bu nasıl bir doktor, sana bunu nasıl söyleyebilir?
Kızım, nerede yaşadığını bilmiyorum ama bence yanlış doktorlara başvurmuşsun. Aklı başında ve gerçek anlamda Hipokrat yemini etmiş bir doktor, sana bu şekilde cevap vermezdi.
Bence evinden ve işyerinden uzak bir özel hastaneye başvurup, bir kadın ve doğum doktoruna durumunu açıkla. Başından geçenleri hiç çekinmeden anlatıp, korkularını da söyle.
Elbette seni muayene edecek ve sonucu söyleyecektir. Eğer durumun korktuğun gibiyse, belki sana bir yol gösterir...
Ancak sana şunu söylemeliyim, bekaret zarı ancak evleneceğin günlere yakın bir zamanda diktirilebilir. Bunu hiç tavsiye etmem, ama ben de öldürülmenden korkuyorum gerçekten. Son zamanlardaki kadın cinayetleri artık beni de dehşete düşürüyor çünkü...

Yazarın Tüm Yazıları