İşyeri ziyaretleri sürüyor

Güncelleme Tarihi:

İşyeri ziyaretleri sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2017 11:08

İşyeri ziyaretleri sürüyor

Haberin Devamı

TÜRKİYE Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi İş Geliştirme Komisyonu tarafından düzenlenen ve üyelerin birbirleriyle iş geliştirme ve ortak projeler üretmesini teşvik etmek üzere organize edilen üye iş yeri ziyaretleri devam ediyor.

TÜGİAD Ege üyesi Başak Akman Küçükkurt'a ait Akmanlar Alüminyum Fabrikası bu kapsamda ziyaret edilerek iş kapsamı ve üretim aşamaları hakkında dernek üyeleri bilgilendirildi. Burada kısa bir konuşma yapan TÜGİAD Ege Şube Başkanı Can Yavaş, bu ziyaretlerle onların yaptıkları işleri detaylıca öğrenerek benzer alanda çalışan ya da bu alanda iş geliştirme planları olan üyeleri ile bu firmaları buluşturduklarını ifade etti. Yavaş, "Bu anlamda dernek içi bir iş bilgi havuz oluşturarak hem İzmir hem Ege hem de Türkiye ekonomisine katkı sağlamanın imkanlarını yaratmaya çalışıyoruz" dedi.

Yavaş, bu ziyaretler esnasında ortak iş yapmak için çeşitli alternatiflerin konuşulduğunu, karşılıklı tedarik ilişkilerinin araştırıldığını belirterek, "Sosyal fayda yanında derneğimiz içinde üyelerimizin işlerine yönelik ciddi ekonomik iş ilişkileri ortaya çıkmaktadır" diye konuştu.

Başak Akman ise bu tarz ziyaretlerin sektör içi ilişkilerin geliştirilmesine katkı sağladığını belirterek, ,"Ekonomi dünyasındaki sivil toplum kuruluşların sosyal ve toplumsal sorumluluklarının yanında üyeleri arası etkileşimi sağlamak ve iş imkanları yaratma gibi bir misyonları da vardır. Bu anlamda TÜGİAD Ege bu sorumlulukları eksiksiz yerine getiren bir dernek. TÜGİAD Ege üyesi olmaktan onur duyuyorum" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!