İsyan etti

Güncelleme Tarihi:

İsyan etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2008 00:00

Hande Ataizi, " Zaman zaman kendi ismime yabancılaşıyorum" dedi.

HANDE ATAİZİ FOTOĞRAFLARI

Haberin Devamı

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelmekten kaçamayan oyuncu Hande Ataizi, bu duruma alışmasına rağmen bazı haberlerin imajını zedelediğini söyleyerek "Kendi ismime yabancılaşıyorum" dedi.
NTV'de 'Haydi Gel Bizimle Ol' programına konuk olan Hande Ataizi, medyada kendisi hakkında çıkan haberler yüzünden kendi ismine bile yabancılaştığını söyledi.  Ataizi, "Bazen kendime de yabancılaşıyorum. Abuk sabuk yalan... Bu nişan mesela gülümsetiyor ama o kadar gurur kırıcı haberler yapılıyor ki.. İnsanlar için gazete belki çayını içerken baktığı 1 saatini alan birşey. İnsanın kafasında yavaş yavaş senin imajını belirliyor. O yüzden de abuk sabuk bir Hande çıkıyor. Sonra da Hande Ataizi denilince ben yabancılaşıyorum isim, soy isim olayına" dedi.
Oyunculuğunu ortaya koyamamak ile ilgili bazı tatminsizlikleri olduğunu saklamayan Hande Ataizi, sanatsal endişeleriyle ilgili olarak şöyle konuştu: "Mutsuzluklarım var. İçsel tatmin çok başka birşey. Ne kadar önde de olsanız, ne kadar bunun getirisi de olsa, dizi ya da sinema vs, bulamadığım ismini koyamadığım tatminsizliklerim var... Biz yaptığımız işle mutlu olan insanlarız. Oyunculuk benim için şöhret olmak, çok tanınmak falan hiç bununla alakası yok. Ben tamamen ruhum için bu işi yapıyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!