İsviçreli Türkler'in talipleri attı

Güncelleme Tarihi:

İsviçreli Türklerin talipleri attı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2008 14:41

İsviçre Milli Takımı'nda forma giyen 3 Türk asıllı futbolcunun Avrupa Futbol Şampiyonası'nda gösterdikleri başarılı performansın ardından talipleri arttı.

Haberin Devamı

Blick Gazetesi, İsviçre'nin Avrupa Şampiyonası'nda milli takım forması giyen Eren Derdiyok, Gökhan İnler ve Hakan Yakın'ın transfer listelerinin başında geldiğini, bu oyuncuların İsviçre dışına gitmesinin an meselesi olduğunu yazdı.

Haberde, 21 yaşındaki Gökhan İnler'in Juventus, Arsenal, Inter Milan, Palermo ve Sevilla'nın transfer listesinde bulunduğu belirtilirken, değeri 16 Milyon İsviçre Frankı olan genç futbolculunun bu küleplerle görüştüğü ifade edildi.

Şampiyonada oynadığı maçlarda gösterdiği performansla Avrupa transfer piyasasında adında sıkça söz ettirmeye başlayan 20 yaşındaki Eren Derdiyok'un ise Trabzonspor ve Fenerbahçe ile görüşmelerini sürdüdüğü iddia edilirken, bu futbolcu için Beşiktaş'ın yanı sıra bir Alman kulübünün de devre de olduğu ileri sürüldü.

Haberin Devamı

3 futbolcu arasındaki en tecrübeli isim olan 31 yaşındaki Hakan Yakın'a ise özellikle orta doğu ülkelerinden teklıf geldiği, tecrübeli futbolcunun transferi için henüz bir karar vermediği belirtildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!