İstinat duvarı çöktü, facianın eşiğinden dönüldü

Güncelleme Tarihi:

İstinat duvarı çöktü, facianın eşiğinden dönüldü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2017 13:12

İstinat duvarı çöktü, facianın eşiğinden dönüldü

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE'de yeni yapılan bir okulun arka bahçesinin istinat duvarı çöktü. Bu sırada 15 yaşındaki bir genç son anda uçuruma düşmekten kurtulurken, başka bir araç ise uçurumdan uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı.
Olay, Yaylacık Mahallesi 380'inci Sokak'ta gerçekleşti. Yaklaşık bir haftadır mahalle sakinlerinin yetkili mercilere uyarılarda bulunduğu istinat duvarı temelden büyük bir gürültüyle yıkıldı. Güvenliğin yok denecek kadar az olduğu sokakta, tüm vatandaşlar araçlara yaklaşamadı. Olay yerine ilk gelen inşaat işçileri, durumu polise ve itfaiyeye haber verdi. Kırıkkale Belediyesi İtfaiyesi olay yerine gelerek, gerekli tedbirleri alırken, vatandaşlar çevreden uzaklaştırıldı.
Yaklaşık bir saat uçurumda asılı kalan 71 EV 654 plakalı araç, uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı. Araç sahibi Necip Bilir, korku ve endişeye kapılmadığını, sadece üzgün olduğunu ifade ederek, can kaybının olmadığına sevindiğini  söyledi.  Olayı anını yaşayan ve saniyelerle kurtulan 15 yaşındaki Batuhan Karsak ise, çalıştıkları inşaata gittiklerini ve bir anda kendini uçurumda bulduğunu söyledi. 3-5 saniye ile ölümden döndüğünü anlatan Karsak, "Verilmiş sadakam varmış. Belki de şuan bu toprakların altında kalmıştım. Allah korudu" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!