İstihdam seferberliğine, Kumtel'den destek

Güncelleme Tarihi:

İstihdam seferberliğine, Kumtelden destek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2017 13:39

İstihdam seferberliğine, Kumtel'den destek

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- ÇELİK-İŞ Sendikası Kayseri Şube Başkanı Celalettin Korkmazyürek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işsizlik rakamlarını düşürmek için iş dünyasına yönelik yaptığı istihdam seferberliği çağrısına, Kayseri’nin köklü sanayi kuruluşlarından Kumtel’den destek geldiğini bildirdi. Korkmazyürek, ''Firma, bu yıl belirli aralıklarla 300 yeni eleman alacak'' dedi.
İstihdam seferberliği için bir dizi temaslarda bulunduklarını belirten Şube Başkanı Korkmazyürek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seferberlik çağrısı ardından Genel Merkez yöneticileri ve şube olarak çalışma başlattıklarını anlatırken şöyle dedi:
"Örgütlü olduğumuz işyerlerinin yöneticilerine sık sık bu çağrıyı hatırlatarak, katkı vermelerini istedik. Bugün geldiğimiz noktada, Kayseri’mizin güzide bir kuruluşun olan Kumtel, bu çağrıya destek kararı aldı. Sendikamız Çelik-İş'in örgütlü olduğu ve bugün itibariyle yaklaşık bin 250 kişinin çalıştığı Kumtel, istihdam seferberliği kapsamında bu yıl belirli aralıklarla toplamda 300 yeni eleman alacağını açıkladı."

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!