İstihdam olanakları masaya yatırıldı

Güncelleme Tarihi:

İstihdam olanakları masaya yatırıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2016 10:42

İstihdam olanakları masaya yatırıldı

Haberin Devamı

Eser AYDIN/ MUŞ, (DHA)- İl İstihdam kurulu toplantısı Vali Seddar Yavuz başkanlığında yapıldı ve olanaklar masaya yatırıldı.



Vali Seddar Yavuz başkanlığında Valilikte 2016 yılı İl İstihdam kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Yavuz, istihdamın artırılması, istihdama yön verilmesi adına İl İstihdam Kurulu’nun büyük önem taşıdığını ifade etti. Vali Yavuz konuşmasını şöyle sürdürdü:



"Bu tür çalışmalar sayesinde Muş'ta enerji potansiyelimizi daha etkin kullanmak suretiyle ilimizi daha iyi noktalara taşımak mümkün olacaktır. Bu kapsamda çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Tüm arkadaşlarımızı yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Yapılan toplantının ilimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum."



Vali Yavuz’un konuşmasının ardından genç istihdamı, çocuk işçiliği, tarımsal alandaki gelişmeler ve istihdam olanakları, toplum yararına programlar ile iş ve işçi talepleri konuları masaya yatırıldı. Görüş alış-verişlerinin yapılması ve değerlendirmelerin ardından toplantı sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!