İsteyen çok, gelen yok

Güncelleme Tarihi:

İsteyen çok, gelen yok
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2011 09:41

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda 12 futbolcunun yer aldığı transfer listesi hazırlandı. Ancak şu ana kadar somut bir hamle gerçekleşmedi.

Haberin Devamı

Kayserisporlu Nordin Amrabat, "Rüyalarımın takımı Galatasaray" açıklamasının ardından özür dilemeyince kendisini A2 takımında buldu. Nitekim transferin gözdeleri, sarı-kırmızılı ekipte forma giymek istediklerini açıklamalarına rağmen birer birer başka takımlarla söz kesiyorlar.

NOEL'İN KUTLU OLSUN MELO AMCA

Gaziantepspor'dan Olcan Adın, "Galatasaray gibi büyük bir takımda oynamak isterim" sözlerinden sadece 2 gün sonra Trabzonspor'la anlaşmaya vardı.

'Üç büyükler'i peşinden koşturan Eskişehirsporlu Alper Potuk ve Ankaragücü ile olan sözleşmesini fesheden Özgür Çek, ezeli rakip Fenerbahçe'ye imza attı.

Rubin Kazan'da ter döken Türk futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Galatasaray'dan resmi teklif alırken, Rus kulübüyle sözleşmesini 31 Mart 2015'e kadar uzattı.

Haberin Devamı

TRANSFERİN GÖZDELERİ

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, hiçbir takımın iyi futbolcusunu başka takıma vermek istemeyeceğini vurgulayarak, Ozan İpek'i satmayacaklarını söyledi.

Terim'in alınması yönünde rapor verdiği Manisaspor'dan Yiğit Gökoğlan, Bursaspor kaptanı Serdar Aziz ve Ankaragücü'nün genç golcüsü Turgut Doğan Şahin'in transferleri ise yüksek maliyet nedeniyle rafa kalktı.

Öte yandan Galatasaray'ın eski oyuncuları Hasan Kabze ve Necati Ateş de devre arasında Cimbom'a gelmeye istekli olduklarını açıklamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!