İşte yeni sevgilisi

Duygu Ulaş, sevgilisi Nejat Çuhadaroğlu’yla geçtiğimiz gece Beyoğlu’nda eğlenmeye gitti.

Son günlerde adını ve methini çok duydukları 360 Derece adlı gece kulübünde eğlenmek isteyen Ulaş ve Çuhadaroğlu, ne yazık ki hayal kırıklığı yaşadılar. Çünkü kulüp, ruhsatı olmadığı için kapatılmıştı. Sevgililer eğlenmek için çıktıkları gecede arka caddedeki Wanna’ya doğru yöneldiler.

Ruhsatı yokmuş

Sosyetenin son haftalardaki en çok gittiği yerlerden biri olan 360 Derece adlı gece kulübü, önceki akşam kapatıldı. Yaklaşık üç ay önce açılan Beyoğlu İstiklal Caddesi’ndeki Mısır Apartmanı’nın en üst katındaki mekanın, ruhsat probleminden dolayı kapatıldığı öğrenildi.

Denizin nimetleri

Anadolu yakasında Dragos sahil yolundaki Ayışığı restoran, balık tutkunlarının yeni adresi oldu. Restoranda, pavuryadan istakoza, böcekden karavidaya, deniz aynasından deniz tarağına, hamsiden istavrite ve kalkana kadar tüm deniz ürünleri bulmak mümkün. Rezervasyon için: (0216) 3059858

Yeşil manto

Seslendirdiği ‘Of Of’ şarkısıyla listelere hızlı bir giriş yapan Gülşen, önceki akşam kız arkadaşlarıyla birlikte Reina’ya gitti. Gülşen’in yeşil renkli mantosu dikkat çekiciydi.

Dövme yaptırdı

Taksim Sanatevi’nde çarşamba geceleri sahneye çıkan Niran Ünsal, omzuna yaptırdığı kelebek dövmesiyle dikkat çekti. Söylediği şarkılarla müşterileri coşturan Ünsal, ‘Bundan böyle sadece işimle anılmak istiyorum’ dedi.

Eskişehir’de ‘8 K’ sergisi

Sekiz kadın sanatçı bir araya gelerek ‘8 K’ adını verdikleri karma seramik sergisi açtılar. Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’ndeki sergi açılışına Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, eşi Seyhan Büyükerşen, Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı’nın eşi Şükriye Çalışıcı ile çok sayıda davetli katıldı. Sergide kadın sanatçılar Zehra Çobanlı, Oya Uzuner, Emel Şölenay, Özgür Kaptan, Ece Yazıcıoğlu ve Lale Demir Oransay’ın yaptığı seramik eserlerin her biri, bir öyküyü anlatıyor. Sergide toplam 50 eser bulunuyor.
Yazarın Tüm Yazıları