İşte yeni Kıbrıs Caddesi

Güncelleme Tarihi:

İşte yeni Kıbrıs Caddesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2016 15:08

AYDIN Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları tamamlanan Kıbrıs Caddesi'nin Kurtuluş Mahallesi bölümü törenle hizmete açıldı.

Haberin Devamı

Törende konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, caddedeki düzenleme çalışmaları sırasında esnafın çalışmaları sabırla takip ettiğini belirterek, "30 yıl yetecek şekilde caddenin altyapısını yeniledik. Üstüne de asfalt döktük" dedi.
Aydın'daki altyapı ve yenileme çalışmaları büyükşehir belediyesi tarafından tamamlanan 400 metre uzunluğundaki Kıbrıs Caddesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, esnafa göstermiş oldukları sabır nedeniyle teşekkür etti. Başkan Çerçioğlu, "Çok şiddetli yağmur yağdığı zaman bazı dükkanlarımıza su basıyordu. Yıllardır alt yapı yapılmamıştı. 30 yıl yetecek şekilde caddenin altyapısını yeniledik. Üstüne de asfalt döktük. Kaldırımların yenilenmesiyle ilgili bir gün elime proje geldi. Ben de değişik renklerde kaldırım taşları getirttim. Esnafımıza, 'Hangi renkleri istersiniz?' diye sorduk. Onlar da pembeyi tercih etti ve kaldırımları esnafın beğendiği renkteki kaldırım taşlarını döşedik. Amacımız, bu sokağı güzelleştirmek ve esnafımızın işlerinin artışını sağlamak daha yaşanılabilir bir Aydın yaratmak" dedi.
"ESNAFIMIZ CADDESİNE SAHİP ÇIKIYOR"
Esnafın talebi üzerine caddenin girişine çiçek koyduklarını bildiren Çerçioğlu, "Esnafımız caddeyi daha güzel hale getirmek için toplantı yaparak proje çizmişler. Benim de çok hoşuma gitti. Park ve Bahçeler Şube Müdürümüz ile toplantı yaptık. Yine sizin istediğiniz şekilde de çiçekleri bu sokağa yerleştirdik. Gerçekten o kadar mutlu olduk ki esnafımızın kendi caddesine sahip çıkması, bizlere destek vermesi çok güzel oldu. Beni çok mutlu etti. Bu destekle 18 değil, 24 saat çalışırım. Sizinle böyle iletişim kurmak çok hoşuma gitti" diye konuştu.
"17 İLÇEDE SÜREKLİ YOL ÇALIŞMASI YAPILIYOR"
2002 yılından beri siyasetin içerisinde olduğunu belirten Çerçioğlu, "İki dönem milletvekilliğinin ardından ikinci dönem belediye başkanlığı yapıyoruz. Bunlar sizin desteğiniz ile oldu. Anılarımı toparladığım bir kitap yazıyorum. Kitabımda esnafımızın bu projelerini ekleyeceğim. Aydın Büyükşehir olduktan sonra altyapıyı yeniliyoruz. Köylerimizi ilçelere bağlayan sokakları asfaltlıyoruz. 17 ilçede ve merkezde sürekli yol çalışması yapılıyor" dedi. Çerçioğlu, 17 Ağustos Çarşamba günü Kuşadası'nda saat 11.00'de açılışı yapılacak olan Atatürk-1 ve Atatürk-2 köprülü kavşaklarının açılış törenine tüm Aydın halkını davetti. Çerçioğlu'nun konuşmasının ardından kurdelesini keserek Kıbrıs Caddesi'nin açılışını yaptı. Kıbrıs Caddesi esnafı Başkan Özlem Çerçioğlu'na çiçek verip, teşekkür etti. Daha sonra açılışa katılanlara pilav ikram edildi. Açılış törenine, CHP'li Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, Aydın Bakkallar Odası Başkanı İlyas Seçkin, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kıbrıs Caddesi esnafı da Başkan Özlem Çerçioğlu'na çiçek verdi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!