İşte yahşi kovboylar

Güncelleme Tarihi:

İşte yahşi kovboylar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2009 15:00

Cem Yılmaz, yeni filmi “Yahşi Batı”nın setine ekip dışında kimseyi yaklaştırmıyor, tek kare görüntü alınmasına dahi izin vermiyordu. Bu yasak sonunda kalktı. ışte gizemli “Yahşi Batı”dan ilk görüntüler...

Haberin Devamı

İŞTE YAHŞİ BATI (FOTO GALERİ)

YASAK DÜN KALDIRILDI  

Fida Film ile CMYLMZ Fikirsanat ortak yapımcılığında hayata geçirilen “Yahşi Batı”nın çekimleri, haftalar önce Kemerburgaz’da kurulan platoda başladı. Bugüne kadar setten tek bir kare bile basına yansımadığı için de sinemaseverlerin merakı katlanarak arttı. ışte o gizliliğe dün son verildi. 1800’lü yılların sonunda iki Osmanlı’nın, dönemin padişahı tarafından gönderildiği Amerika görevi sırasında yaşadıklarını konu alan komedi western türündeki “Yahşi Batı”dan ilk kareler sonunda ortaya çıktı.

OCAK AYINDA VİZYONDA    

Senaryosu Cem Yılmaz tarafından yazılan, Ömer Faruk Sorak’ın yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Cem Yılmaz, Ozan Güven, Demet Evgar, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Dilek Çelebi ve Ferdi Sancar yer alıyor. Mazlum Çimen, Tuncay Özinel, Cansu Dere ve Uğur Polat’ın da konuk oyuncu olarak yer aldığı projede ayrıca Süleyman Turan ve Yılmaz Köksal’ın özel katkıları var. Müzikleri Ozan Çolakoğlu imzası taşıyan, çekimleri toplam 6,5 hafta sürecek olan filmin ocak ayında vizyona gireceği açıklandı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!