İste Trabzon'un listesi

Güncelleme Tarihi:

İste Trabzonun listesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 1998 00:00

Haberin Devamı

Bordo mavililer, transfer harekatına yarın başlıyor. Yönetimin görüşeceği isimler arasında F.Bahçe'den Erol ve Tayfun, G.Saray'dan Hakan Ünsal, Beşiktaş'dan Serdar ve Oktay da bulunuyor...

Kadro sil baştan

Trabzonspor'da dış transfer listesi kesinleşirken, kadronun büyük bölümünün değişeceği öğrenildi. Listede en çarpıcı isimler, F.Bahçe'den Erol ve Tayfun, Galatasaray'dan Hakan Ünsal, Beşiktaş'dan Serdar, Oktay, Bursaspor'dan Selim, Belçikalı Scifo ve Bulgar Stoichkhov.

D.Kiev'den üç isim

G.Antepspor'dan Mehmet Ali, Samsun'dan Cenk, Celil, İsmet, Dardanel'den Mapeza, A.Gücü'nden Ahmet, Dinamo Kiev'den Shevchenko, Rebrov ve Leonenko gibi isimlerin yanı sıra bordo mavililerin izlettiği genç oyuncular arasında birinci, ikinci ve üçüncü ligin yıldız adayları bulunuyor.

Yıldız adayları

Ayrıca Şekerspor'dan Tanser, Engin, Hakan Keleş, Gençlerbirliği'nden İlker, Ümit Özat, Kocaelispor'dan Nuri, Ankaragücü'nden Ahmet, Hasan Şaş, Gümüşhane Doğanspor'dan Mutlu, K.Erkan, Vanspor'dan Sinan, Metin, Erzurumspor'dan Coşkun, Abdulkadir ve Alparslan yönetimin yakın takibe aldığı isimler.

İstanbul'da zirve

Trabzonspor'un genç ve yetenekli bulduğu futbolculardan en az 8'ini kadrosuna katacağı, star nitelikli 4 futbolcuyu da transfer ederek, takımı güçlendireceği bildirildi. Transfer harekatının yarın Mehmet Ali Yılmaz ile AHikmet Onur'un İstanbul'daki görüşmesinden sonra başlayacağı öğrenildi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!