İşte sevgilisi

Seda Üren, şu sıralar sevgilisiyle Bodrum’da tatilin keyfini sürüyor.

/images/100/0x0/55eb2a8ff018fbb8f8af9be7"Bugüne kadar hiçbir sevgilimi saklamadım. Saklanma gereği de duymuyorum. 2,5 aydır beraberiz. Çok mutluyuz. Adı da Muharrem Şamlı... Ama daha fazla özel hayata girmeye gerek yok. Bu kadarının bilinmesi yeterli" dedi.

FB gecesinde kırmızı şal

Podyumlardan müzik dünyasına geçiş yapan Ebru Destan, geçtiğimiz akşam Fenerbahçe’nin 100. yıl kutlamaları nedeniyle Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlenen gecede sahneye çıktı. Kırmızı şalı sevgilisi Vedat İnceefe’nin takımı Galatasaray’ı çağrıştırdığı için bazı Fenerbahçeli davetlilerin tepkisini çeken Destan, bunun üzerine şalı atıp Fenerbahçe kaşkolu taktı. Sahnede "Fenerbahçe’nin şampiyonluğu hayırlı olsun" diyerek bir de pot kıran Destan, sözünü "Şampiyonluğu kıl payı kaçırdık. Bunun bilincinde olduğum için insanları mutlu etmek istedim" diye çevirmeye çalıştı.

Kaya yanımda değil

Antalya’da Kaya Çilingiroğlu ile sarmaş dolaş görüntülendikten sonra tüm Türkiye’nin tanıdığı yüzler arasına giren Sinem Erülgen, önceki gece alkollü halde objektiflere yansıdı. Geç saatlere kadar Ortaköy Anjelique’te kalan Erülgen, çıkışta kendisini görüntülemek isteyen medya mensuplarına "Beni rahat bırakın, evime gitmek istiyorum" diye tepki gösterdi. Sinem Erülgen, geçtiğimiz günlerde Reina’da buluştuğu Kaya Çilingiroğlu ile ilişkisinin devam edip etmediği sorusunu ise "Hayır, ne yazık ki devam etmiyor. Devam ediyor olsaydı şu an yanımda olurdu" diye yanıtladı.

Önce giyineyim

Tiyatro oyuncusu ve sunucu Behzat Uygur’un Bodrum tatili devam ediyor. Tatile eşi ve çocuklarıyla birlikte çıkan Uygur, önceki gün Türkbükü’nde güneşlenirken objektifimize takıldı. Görüntülendiğini anlayınca hemen tişörtünü giyen Behzat Uygur, "Bu şekilde çekmeyin, giyineyim ondan sonra" dedi.
Yazarın Tüm Yazıları