Nokia 3310'nun yeni görüntüsü ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Nokia 3310nun yeni görüntüsü ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2017 10:52

Nokia'nın efsane telefonu 3310'nun yeni görüntüsü ortaya çıktı. Cep telefonu tarihinin efsanelerinden birisi olan Nokia 3310'un yeniden üretilecek olan hali olabileceği düşünülen yeni bir görüntü, gündemi oldukça meşgul edecek gibi gözüküyor.

Haberin Devamı

Cep telefonu tarihinin efsanelerinden birisi olan Nokia 3310'un geçtiğimiz günlerde yeniden piyasaya sunulacağı açıklaması özellikle eski kullanıcılarda büyük bir heyecan oluşturmuştu. 

Tasarım konusunda merak uyandıran yeni Nokia 3310'a ait ilk konseptlerden birisi geçtiğimiz günlerde internette kısa sürede oldukça büyük bir yankı buldu.
Görseldeki cihazın gerçek Nokia 3310 olduğu hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor olsa da internetteki ilk gerçekçi konsept olduğu söylenebilir.

Nokia 3310nun yeni görüntüsü ortaya çıktı

İşte yeni Nokia 3310 olduğu iddia edilen o telefon

Görüntüde oldukça sade bir Android arayüzüne sahip olan yeni Nokia 3310, büyük kardeşinin tasarımsal çizgilerini büyük ölçüde korumayı başarmış.

Haberin Devamı

Kalınlık, boyut gibi bilgilerin paylaşılmadığı görsel Reddit üzerinde gerçek olabileceği konusundaki tartışmaları çoktan yarattı.

Bakalım Nokia'nın efsane telefonu 3310, yenilenmiş haliyle karşımıza geldiğinde görseldeki ile örtüşecek mi? (shiftdelete.net)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!