İşte Nokia 2'nin ilk görüntüleri

Güncelleme Tarihi:

İşte Nokia 2nin ilk görüntüleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2017 07:50

Nokia'nın giriş seviyesi için hazırladığı yeni akıllı telefonu Nokia 2'nin teknik özelliklerinin ardından çizim görselleri de sonunda ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Bugüne dek üç farklı Nokia akıllı telefon piyasaya süren HMD Global çok yakında iki yeni modelini daha satışa sunmayı planlıyor. Bunlardan biri Nokia markasının amiral gemisi olması beklenen Nokia 8 ve diğeri de giriş seviyesi Nokia 2.

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde sizlere Nokia 2'nin Geekbench testlerinde ortaya çıktığının haberini de iletmiştik. Şimdi de cihazın teknik özelliklerini de görebilmemizi sağlayan çizim görseller ortaya çıktı.

İşte Nokia 2nin ilk görüntüleri
Bu görseller bugüne dek cihaz hakkında yaşanan sızıntılar ve çeşitli şematik görsellerden alınan fikirlerle hazırlanmış durumda yani hiçbiri resmi görseller değil. Bu yüzden Nokia 2'nin tasarımının burada gördüğünüzden farklı olabileceğini de göz ardı etmemeniz gerek.

Haberin Devamı

Görsellerde cihazda Snapdragon 212 işlemci, 4.5 inç'lik ekran, 8 GB dahili hafıza ve 1 GB'lık bellek kapasitesi bulunacak. Parmak izi okuyucu ya da ön tarafta bir "Home" tuşu bulunmayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!