İşte nişan yüzüğü

İzmirli güzel Sanem Kardıçalı, sevgilisi Ralf Tezman ile geçtiğimiz hafta nişanlandı.

Haberin Devamı

Nişan töreni, Sanem Hanım’ın ailesinin ızmir-Narlıdere’deki evlerinde yapıldı. Ralf Bey, müstakbel eşine üzeri pırlantalarla süslü bir yüzük taktı. Öğrendiğime göre Tezman ailesi, bu şık yüzük için Maçka’daki Tiffany Mücevher Evi’ne yaklaşık 12 bin dolar ödemiş...

Açılış yarın

Sabi Totah, işletmeciliğini üstlendiği Günay restoranın açılışını yarın gece yapacak. Bülent Ersoy, Muazzez Abacı ve Ümit Tokcan’ın sahne alacağı açılışın ardından her perşembe akşamı Günay restoranda sürpriz konukları ile Suzan Kardeş sahneye çıkacak. Totah, “Günay’ın işletmeciliğini üstlendiğim için çok mutluyum” diyor.

Penso’nun Kanyon kontrolü

Levent Penso, önceki gün Kanyon’daydı. Eşi Çela Hanım’dan geçtiğimiz yıl boşanan Levent Bey, yardımcısı Esen Hanım ile geldiği alışveriş merkezinde, mağazalarını kontrol etti. Penso, Kanyon’un ardından yine Esen Hanım’la birlikte Nişantaşı’ndaki mağazasını kontrol etmeye gitti...

Baba Kosif

Haberin Devamı

Kosifler Otomotiv’in genç patronu Sinan Kosif ve eşi Melda Hanım’a önceki gün öğle saatlerinde Kanyon’da rastladım. Çift, alışveriş merkezine minik kızları Melina’yı da getirmişti. Gün boyunca kızını kucağından indirmeyen Sinan Bey, eşinin rahatça alışveriş yapmasına da yardımcı oldu.

Koca parası yemiyorum

Deniz Berdan, önceki gün Bebek’te dolaşmaya çıktı. Görüntülerinin çekilmesini istemeyen Berdan, “Artık basın diyetine girdim. şu yaşıma kadar hep kendi paramı kazandım. Ama siz beni koca ve baba parası yiyen biri gibi gösteriyorsunuz. Bu durumdan çok utanıyorum. O yüzden artık beni çekmeyin” dedi.

Lamborghini’ler F1 pistinde

Lamborghini’nin Türkiye temsilcisi Doğuş Otomotiv’in, “Lamborghini Track Day 2009” adlı profesyonel sürüş eğitimi programı, geçtiğimiz gün ıstanbul Park’ta gerçekleştirildi. Lamborghini Türkiye Genel Müdürü Gino Bottaro ve EMMA organizasyon şirketinin sahibi Emir Tamer’in ev sahipliği yaptığı aktiviteye katılanlar, ıtalyan pilotlardan sürüş eğitimi aldı. Aralarında Sinan Serter ve Erdinç Acar’ın da bulunduğu spor otomobil tutkunları, pistte kendi Lamborghini’leriyle sürüş keyfine vardı. Emir Tamer, ıstanbul’da markaya meraklı sayısının her geçen gün arttığını söyledi.

Lotus Kart buluşturdu

Haberin Devamı

Çeşitli sağlık ve danışmanlık hizmetleri sunan, dileyeni Oscar Ödül Töreni, hatta uzaya bile götürebilecek olan elit üyelik kartı Lotus Exclusive’nin tanıtım kokteyli, önceki gece Reina’da yapıldı. Paragon Turizm’in sahibi Nilgün Dereli ve Su Entertainment Group Başkanı Mehmet Koçarslan ortaklığıyla hayata geçirilen bu projenin ayrıcalıklarını öğrenmek için gece kulübüne gelen konuklar, karta sahip olabilmek için sıraya girdi. Davete katılanlar arasında, Avrupa seyahatinden yeni dönen Ela Soysal da vardı.

2009 model Bezmen

Uzun yıllar yaşadığı Amerika’dan döndükten sonra adeta inzivaya çekilen ve ortalarda pek görünmeyen Halil Bezmen’e geçtiğimiz gün Bebek’te rastladım. Elinde cep telefonu, gözünde yakın gözlüğüyle dolaşan Halil Bey, kırlaşmış saçlarını at kuyruğu yapmış, ayrıca sakal bırakmıştı.

Blackk’te çalacak

Haberin Devamı

Ünlü DJ Suat  Ateşdağlı, yakında Ortaköy’deki Blackk’te çalmaya başlayacak. Emre Ergani’nin patronu olduğu mekânın müzik direktörlüğünü de üstlenen Ateşdağlı, ekibiyle birlikte her gece Blackk müdavimlerini eğlendirecek.

Torun uyuyor

Vepa Group Yönetim Kurulu Üyesi Önder Öztarhan’ın eşi Nazlı Hanım, önceki gün minik kızı Sahara ve annesi Nilgün Keçili ile Kanyon’da alışveriş yaptı. Nilgün Hanım, mağazaları gezerken uykuya dalan torunu Sahara uyanmasın diye arabasının üzerini montuyla örttü. Anne-kız, Harvey Nichols mağazasından alışveriş yaptıktan sonra Kanyon’dan ayrıldı.

Yazarın Tüm Yazıları