İşte Lazio'nun Van Persie kararı...

Güncelleme Tarihi:

İşte Lazionun Van Persie kararı...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2016 15:08

Lazio’nun Robin van Persie hayali kısa sürdü. İtalyan ekibi, Hollandalı yıldıza menaceri aracılığıyla senelik 2.5 milyon Euro önerdi. RvP kapıyı 5 milyon Euro’dan açınca görüşmeler sona erdi.

Haberin Devamı

Lazio yönetimi, takımdan ayrılan Alman golcüsü Miroslav Klose’nin yerini Robin van Persie ile doldurmanın hayalini kuruyordu.

Mavi-Beyazlılar, bu hayali gerçekleştirmek için sonunda adım attı. Hollandalı futbolcuya menaceri aracılığıyla yıllık 2.5 milyon Euro (8.25 milyon TL) teklif götürüldü. Ancak Van Persie hayali kısa sürede suya düştü.

Fenerbahçe’den bu sezon 5.7 milyon Euro (18.8 milyon TL) kazanan tecrübeli forvet kapıyı 5 milyon Euro’dan (16.5 milyon TL) açtı. Ayrıca en az 3 yıllık sözleşme istedi. Van Persie’nin şartları sonrası Lazio, bu transferden vazgeçmek zorunda kaldı. İtalyan ekibi, alternatif isimler olan Giampaolo Pazzini ve Gianluca Lapadula’ya yöneldi.

BAŞKAN YILDIRIM ÇOK GÜVENİYOR
Robin van Persie, astronomik bir teklif gelmediği sürece Fenerbahçe’den ayrılmayı düşünmüyor. Ailesiyle Türkiye’de çok mutlu olan, atlarını bile İstanbul’a getiren 32 yaşındaki oyuncu, kendisini çok isteyen Çin kulüplerine ise kapıyı doğrudan kapatıyor.

Haberin Devamı

Başkan Aziz Yıldırım da kendisini satmak istemiyor. Yıldırım, ilk sezonunda 22 gol atan RvP’nin önümüzdeki sezon çok daha iyi olacağına inanıyor. Başkan, göreve devam etmesi halinde Pereira’dan da özel olarak Van Persie’ye daha fazla şans vermesini isteyecek. (Fanatik)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!