Ä°ÅŸte Kayserispor'un yeni transferleri FlaÅŸ

Güncelleme Tarihi:

Ä°ÅŸte Kayserisporun yeni transferleri FlaÅŸ
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 15, 2008 12:16

Kayserispor, yeni sezon için İngiltere Premier Ligi takımı Wigan Athletic'in 26 yaşındaki forvet oyuncusu Nijeryalı Julius Aghahowa ve 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Kamerunlu Salomon Olembe ile ön anlaşma imzaladı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takımın Türkiye'ye getirdiÄŸi Aghahowa ve Olembe, Pazar günü oynanan Kayserispor- Sivasspor karşılaÅŸmasını tribünden izledikten sonra Ä°ngiltere'ye döndü. Menajerleri Michel Rawitz'le birlikte hafta sonunda Kayseri'ye gelen Wigan Athletic'in 2 as oyuncusu Aghahowa ve Olembe, Kayserispor tesisleri, Atatürk Stadı ve yeni yapılan Kadir Has Stadı'nı gezdi. Aghahowa ve Olembe, bu arada Kayserispor'un Kamerunlu oyuncusu Saidou ile de bir görüşme yaptı. Â

Saidou ile Fransa'nın Nantes takımında birlikte oynayan Aghahowa ve Olembe, daha sonra Kayserisporlu yöneticilerle bir araya geldi, Genel Menajer Süleyman Hurma ile de transfer pazarlığı yaptı. Her 2 oyuncu, yeni sezonda Kayserispor'da oynamayı kabul edince ön anlaşma imzalandı.

"SOULEYMANOU'YLA Ä°LGÄ°LENMÄ°YORUZ"

Haberin Devamı

Süleyman Hurma, 2 oyuncunun transferi konusunda, "Türkiye Kupası finalinden sonra iç ve dış transfer konusunda harekete geçeceğiz" dedi. Kaleci İvankov'un menajerinin 20 Nisan'da Kayseri'ye gelerek kendileriyle bir araya geleceğini açıklayan Süleyman Hurma, Denizlispor'un file bekçisi Souleymanou ile ilgilenmediklerini, transfer listelerinde olmadığını tekrarladı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!