İşte karşınızda Microsoft'un yeni cebi Nokia 216!

Güncelleme Tarihi:

İşte karşınızda Microsoftun yeni cebi Nokia 216
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2016 09:03

Microsoft, kimsenin beklemediği bir anda yeni Nokia telefonunu ortaya çıkardı! İşte Nokia 216...

Haberin Devamı

Microsoft, bugün sürpriz yaparak tanıttığı Nokia 216 ile Nokia telefon üretmeye devam ettiğini bizlere hatırlattı. Microsoft'un "akıllı olmayan" yeni telefonu, 2,4 inç QVGA ekranı, Series 30 işletim sistemi ve Opera Mini web tarayıcısıyla firmanın en basit telefonlarından.

Microsoft'un akıllı özelliklere sahip olmayan, standart cep telefonları üretmesinin nedeni, bu telefonların her ay milyonlarca satılıyor olması. Microsoft bir süre önce bu telefonları kullananların Microsoft hesabı açarak firmanın ekosistemine dahil olmasını umuyordu, ancak bunun gerçekleşip gerçekleşmediği bilinmiyor. Geçtiğimiz günlerdeki dedikodular ise Lumia akıllı telefon serisinin yılın sonuna doğru öldürüleceğini söylemişti.

Windows Phone'un pazar payı giderek geriliyor ve Microsoft'un Windows Phone stratejisinin işlemediği açık. Lumia'nın gidişiyle Microsoft, büyük ihtimalle Surface telefonlarını ortaya çıkarmaya hazırlanıyor. Surface telefonların gerçeğe dönüşeceği güne kadar Nokia 216'yı satın alma alternatifleriniz arasına alabilirsiniz; en azından telefonda kulaklık girişi var.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: BİLGİSAYARINIZ İÇİN 50 MÜTHİŞ DUVAR KAĞIDI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!