İşte iptal edilen İDO seferleri

Güncelleme Tarihi:

İşte iptal edilen İDO seferleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2010 08:02

Lodos nedeni ile İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) iç ve dış hatlarda bazı seferleri iptal edildi.

Haberin Devamı

İŞTE 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

Deniz Otobüsleri Dış Hat İptal Seferler:

 

Pendik - Yalova

 

Yalova - Pendik

 

Armutlu - Armutlutk / Yenikapı - Bostancı

 

Yalova - Yenikapı

 

Bandırma - Yenıkapı - Bostancı

 

Pendik - Yalova

 

Yalova - Pendik

 

Deniz Otobüsleri İç Hat İptal Seferler:

 

Haberin Devamı

Bostancı - Kadıköy - Yenikapı - Bakırköy Hattı

 

Bostancı - Kabataş Hattı

 

Avcılar Seferleri

 

Pendik - Kartal - Bostancı Seferleri

 

Kartal Yolava Hattı

 

Boğaz Hattı

 

MARMARA’DA KUVVETLİ LODOS UYARISI

 

Türkiye’nin büyük bir bölümünde yağış bekleniyor. Meteoroloji, Marmara’da kuvvetli lodos uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; Türkiye’nin büyük bir bölümünde yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor. Yağışlar; genellikle yağmur ve sağanak, sabah saatlerinde iç bölgelerin yüksekleri ile öğle saatlerinden sonra Doğu Anadolu’nun kuzeyinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu bölgelerimizde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis görüleceği tahmin ediliyor.


Hava sıcaklığı iç ve batı bölgelerinde 5 ila 7 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Haberin Devamı


Rüzgar ise geellikle güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, sabah saatlerinde Marmara’nın güney ve doğusunda kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esecek.

 

KUVVETLİ RÜZGAR VE DON UYARISI

 

Rüzgarın; sabah saatlerinde Marmara’nın güney ve doğusunda güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, ulaşımda aksamalar, çatı uçması vb) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

sabah ve gece saatlerinde doğu bölgelerimizde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ulaşımda aksamalar, v.b.) başta sürücüler olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

 

Haberin Devamı

BÖLGELERE GÖRE HAVA DURUMU

 

Bölgelere göre hava durumu şöyle tahmin ediliyor:

MARMARA: Parçalı çok bulutlu, bölgenin doğusu aralıklı yağışlı geçecek. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, sabah saatlerinde Bursa ve Bilecik'in yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgar; sabah saatlerinde güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esecek. Bursa ili başta olmak üzere bölge genelinde soba ve doğalgaz zehirlenmelerine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.


EGE: Parçalı çok bulutlu, bölgenin iç kesimleri (Afyon, Kütahya, Uşak, Denizli) ile sabah saatlerinde bölge geneli yağışlı geçecek. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, sabah saatlerinde Afyon, Uşak ve Kütahya'nın yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Haberin Devamı

AKDENİZ: Parçalı çok bulutlu, doğusu ile sabah saatlerinde bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, sabah saatlerinde Isparta ve Burdur'un yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.


İÇ ANADOLU: Parçalı çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek. Yağışların; genellikle yağmur, bu sabah saatlerinde kuzeyinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah saatlerinde hafif buzlanma ve don olayı görülecek.


BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek. Yağışların; genellikle yağmur, sabah saatlerinde iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Haberin Devamı


ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.


DOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzey ve batısı yağışlı geçecek. Yağışların: genellikle yağmur, Erzincan ve Tunceli'nin yüksekleri ile bölgenin kuzeyinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis görülecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzey ve batısı aralıklı yağmurlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer yer sis görülecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!