İşte iPhone 8'in ilk görüntüleri!

Güncelleme Tarihi:

İşte iPhone 8in ilk görüntüleri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2017 18:27

iPhone 8 hakkında yeni bir sızıntı ortaya çıktı. Apple'ın yeni amiral gemisi iPhone 8 hakkında sızdırılan görüntüler ile birlikte, yeni cihazın tasarımı gün yüzüne çıkartıldı!

Haberin Devamı

iPhone 8 hakkında yeni haberler gelemeye devam ediyor. Gelen sızdırma haberlerinin ardı arkası kesilmezken, bir sızdırma daha gün yüzüne çıktı! iPhone 8'in tasarımı nasıl olacağı hakkında tartışmaların sürdüğü bugünlerde, yeni bir sızıntı haberi ile birlikte, iPhone 8'in görselleri sızdırıldı.

İşte iPhone 8in ilk görüntüleri


Bu sefer ise yapılan sızıntı ile birlikte, iPhone 8'e ait olduğu iddia edilen prototip modele bakacak olursak, sızdırılan modellere benzer bir tasarıma sahip olduğunu görmekteyiz.
İşte iPhone 8in ilk görüntüleri

Bu yıl home tuşunu kaldırarak, ekranın altına gömecek olan Apple, iris tarayıcısı Teknolojine geçerek daha güvenli bir deneyim sunmayı planlıyor.

Ayrıca dikey şekilde konumlandırılmış çift kamerayı da tekrardan görmekteyiz. Diğer rakipleri gibi Apple'da iPhone 8'de neredeyse çerçevesiz bir ekran ile karşımıza çıkacak gibi görünüyor. 10'uncu yılına özel farklı bir tasarım anlayışı ile çıkacak olan iPhone 8 oldukça farklı bir tasarım ile kullanıcılarla buluşacak.

İşte iPhone 8in ilk görüntüleri


Henüz bu sızıntı hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Fakat gelen sızıntıları göz önünde tutacak olursak, yeni iPhone 8'in tasarımının yaklaşık sızdırılan görüntülerdeki gibi olacağı tahmin ediliyor. shiftdelete.net'in haberine göre Apple bu yıl iPhone 7'nin ardından köklü değişikliklere gidecek gibi duruyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!