İşte idealimdeki kadın

Güncelleme Tarihi:

İşte idealimdeki kadın
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2006 00:00

Hollywood’un "müzmin bekarı" George Clooney, ideal eş adayının profilini, OK dergisine verdiği röportajda çizdi: "Nicole Kidman’ın gülüşüne, Julia Roberts’ın kişiliğine, Michelle Pfeiffer’ın güzelliğine ve Jennifer Lopez’in ihtirasına sahip bir kadın!"

George Clooney, Hollywood’un en yakışıklı, en çapkın ve en sevilen aktörlerinden biri... 44 yaşında olmasına rağmen bugüne kadar hiç evlenmemesi ise, onun "müzmin bekar" olarak tanınmasına yol açıyor. Gerçi bu, evliliğe karşı olmasından kaynaklanan bir durum değil. Clooney’nin tek derdi, söylediğine göre ideal eşi bir türlü bulamamak! Peki, evlenmek isteyeceği kadın tipi ne dersiniz?

Geçtiğimiz günlerde kendisi işte bu sorunun yanıtını verdi: "İdeal kadın, birkaç kadının bazı özelliklerini kendinde toplamalı. Bana göre Nicole Kidman’ın gülüşü, Julia Roberts’ın kişiliği, Michelle Pfeiffer’ın güzelliği ve son olarak da Jennifer Lopez’in ihtirasını benliğinde toplayan kadın, benim idealimdeki eş adayıdır!"

Clooney’nin son zamanlarda canını sıkan asıl konu ise yavaş yavaş yaşlandığını hissetmek! Genç ve güzel kadınların artık kendisiyle pek ilgilenmediklerini, yakında maddi imkanlarıyla genç kızları etkileyebileceğini söylemekten çekinmeyen aktörün karamsarlığı ortada... Öte yandan son günlerde "Çaresiz Ev Kadınları" dizisinin oyuncularından Eva Longoria’nın onu bir hayli etkilediği de dilden dile dolaşıyor.

İTALYANLARA ÖZENİYOR

Film çevirmediği zamanlarda İtalya’da, Toskana’daki muhteşem villasında yaşamayı tercih eden George Clooney, bu tercihinin nedenlerini şöyle sıralıyor: "İtalyan yemeklerini çok seviyorum. Amerika’da doğru dürüst yemek yemeyi, içki içmeyi, kendimize zaman ayırmayı bilmiyoruz. Ayrıca İtalyanların aile anlayışına da bayılıyorum. Örneğin bir işçi akşam evine dönerken şarap, ekmek ve çiçek götürüyor. Kadınların çocuklarıyla birlikte dondurmacılarda oturup, aralarında gülüşüp konuştuklarını görüyorum. Amerika’da böyle bir manzarayı asla göremezsiniz. Özetle İtalyanları çok seviyorum. Onlar gibi olabilmeyi çok isterdim."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!