İşte Google'da en çok aranan telefon

Güncelleme Tarihi:

İşte Googleda en çok aranan telefon
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2017 09:05

Google, 2017'de Google'da en çok arananlar listesini açıkladı. Açıklanan listede teknolojiye ayrılan bölümde ise en çok aranan cihaz iPhone 8 oldu.

Haberin Devamı

Google her yıl olduğu gibi bu yıl da en çok arananlar listesini açıkladı. Listede teknolojiye ayrılan bölümde en çok aranan cihaz iPhone 8 oldu. Ardından da iPhone X geliyor. iPhone X, yeni özellikleriyle örneğin Face ID teknolojisiyle ve fiyatının da yüksek olması nedeniyle çok konuşulmuştu. iPhone 8'in listede birinci sırada yer almasının nedeni olarak, bekleyenlerin iPhone X'in iPhone 8 modeli olarak düşünüldüğünden dolayı ortaya böyle bir sonucun çıktığı düşünülüyor. 

Listede Apple'ın cihazlarının ardından, Nintendo Switch, Samsung Galaxy S8 ve Microsoft Xbox One X geliyor. En çok arananlar listesinde en çok göze takılan detay ise bu yılın başlarında bir anda etki yaratan ve MWC 2017’nin en fazla ilgi çeken cihazlardan olan Nokıa 3310'un gelmesi. Razer Phone, Oppo F5, OnePlus 5 ve Nokia 6 gibi cihazlarda Google'ın en çok aranan teknolojik cihazlar listesine girmeyi başarmış. Son olarak Razer Phone, Oppo F5 ve One Plus 5'in listeye girmesini ise Asya'daki kullanıcıların sağladığı düşünülüyor.

BAKMADAN GEÇME!